Ulaş_Çetinkaya Hectopat Katılım 4 Aralık 2017 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2017 #1 PC'me bugün Win10 enterprise yükledim. İnternetim aşırı yavaşladı. 20KB/S'den yukarı zor çıkıyor ve bu yüzden hiçbir driveri indiremedim. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Aralık 2017
PC'me bugün Win10 enterprise yükledim. İnternetim aşırı yavaşladı. 20KB/S'den yukarı zor çıkıyor ve bu yüzden hiçbir driveri indiremedim.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 4 Aralık 2017 #2 Mümkünse başka bir cihazda internet bağlantısını test edin. Sorunun internet bağlantısında olmadığından eminseniz ağ kartı donanım kimliğini belirtin.
Mümkünse başka bir cihazda internet bağlantısını test edin. Sorunun internet bağlantısında olmadığından eminseniz ağ kartı donanım kimliğini belirtin.
Selim Eren Hectopat Katılım 7 Kasım 2016 Mesajlar 614 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek METU:ME 4 Aralık 2017 #3 İnternetinizin AKK dolmuş olabilir, bu hız sadece bilgisayarda mı böyle yoksa diğer cihazlarda da mı hız böyle?
İnternetinizin AKK dolmuş olabilir, bu hız sadece bilgisayarda mı böyle yoksa diğer cihazlarda da mı hız böyle?
Ulaş_Çetinkaya Hectopat Katılım 4 Aralık 2017 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2017 #4 Selim Eren dedi: İnternetinizin AKK dolmuş olabilir, bu hız sadece bilgisayarda mı böyle yoksa diğer cihazlarda da mı hız böyle? Genişletmek için tıkla... Sadece pcde böyle ve netimde AKK yok.
Selim Eren dedi: İnternetinizin AKK dolmuş olabilir, bu hız sadece bilgisayarda mı böyle yoksa diğer cihazlarda da mı hız böyle? Genişletmek için tıkla... Sadece pcde böyle ve netimde AKK yok.
Selim Eren Hectopat Katılım 7 Kasım 2016 Mesajlar 614 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek METU:ME 4 Aralık 2017 #5 Ağ driverlerini silip tekrar kurmayı deneyin veya pek olacağını sanmıyorum ama yinede modemi bir fabrika ayarlarına geri getirmeyi deneyebilirsiniz.
Ağ driverlerini silip tekrar kurmayı deneyin veya pek olacağını sanmıyorum ama yinede modemi bir fabrika ayarlarına geri getirmeyi deneyebilirsiniz.
Maiar Hectopat Katılım 19 Aralık 2016 Mesajlar 288 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2017 #6 Görev yöneticisi, Performans Sekmesi, kaynak izleyiciyi açıp, ağ sekmesinin Ekran Görüntüsü nu paylaşır mısınız.
Görev yöneticisi, Performans Sekmesi, kaynak izleyiciyi açıp, ağ sekmesinin Ekran Görüntüsü nu paylaşır mısınız.
berkugurtr Megapat Katılım 26 Eylül 2014 Mesajlar 273 Çözümler 4 5 Aralık 2017 #7 @Maiar 'ın dediği gibi bir bak eğer svchost.exe (netsvcs) kullanıyor ise "askıya al" işin bittiğinde bilgisayarı yeniden başlat ki güncelleme tamamlansın.
@Maiar 'ın dediği gibi bir bak eğer svchost.exe (netsvcs) kullanıyor ise "askıya al" işin bittiğinde bilgisayarı yeniden başlat ki güncelleme tamamlansın.
Ulaş_Çetinkaya Hectopat Katılım 4 Aralık 2017 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2017 #8 MF dedi: Mümkünse başka bir cihazda internet bağlantısını test edin. Sorunun internet bağlantısında olmadığından eminseniz ağ kartı donanım kimliğini belirtin. Genişletmek için tıkla... MF dedi: Mümkünse başka bir cihazda internet bağlantısını test edin. Sorunun internet bağlantısında olmadığından eminseniz ağ kartı donanım kimliğini belirtin. Genişletmek için tıkla... Anakart olarak Msi 170a gaming pro carbon kullanıyorum saniyorum cevaplayabildim sorunu. @Maiar @berkugurtr işlemi askıya aldım normale döndü bu nedir bu konuda bilgi verir misiniz? Teşekkürler...
MF dedi: Mümkünse başka bir cihazda internet bağlantısını test edin. Sorunun internet bağlantısında olmadığından eminseniz ağ kartı donanım kimliğini belirtin. Genişletmek için tıkla... MF dedi: Mümkünse başka bir cihazda internet bağlantısını test edin. Sorunun internet bağlantısında olmadığından eminseniz ağ kartı donanım kimliğini belirtin. Genişletmek için tıkla... Anakart olarak Msi 170a gaming pro carbon kullanıyorum saniyorum cevaplayabildim sorunu. @Maiar @berkugurtr işlemi askıya aldım normale döndü bu nedir bu konuda bilgi verir misiniz? Teşekkürler...