İ İsmail Albayrak Hectopat Katılım 29 Aralık 2013 Mesajlar 6 Yer Balıkesir, Turkey 1 Mart 2014 #1 Merhaba. Telefonuma format attım kuruluma devam edemiyorum klavye açılmıyor nasıl düzeltebilirim?
Daemon Targaryen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Aralık 2012 Mesajlar 2.653 Makaleler 6 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2014 #2 Klavyenin kablosunu kontrol et ve farklı USB portunu dene. Klavyenizin modeli nedir?
Atakan D. Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Temmuz 2013 Mesajlar 1.754 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2014 #3 Cihazınız Android ise şu adımları uygulayın: 1-Ayarlar▶Uygulama Yöneticisi▶Hepsi▶Seçenekler kısmına gelin. 2-Uygulama ayarlarını sıfırlayın. 3-Cihazı yeniden başlatın.
Cihazınız Android ise şu adımları uygulayın: 1-Ayarlar▶Uygulama Yöneticisi▶Hepsi▶Seçenekler kısmına gelin. 2-Uygulama ayarlarını sıfırlayın. 3-Cihazı yeniden başlatın.
İ İsmail Albayrak Hectopat Katılım 29 Aralık 2013 Mesajlar 6 Yer Balıkesir, Turkey 1 Mart 2014 #4 Atakan D. dedi: Cihazınız Android ise şu adımları uygulayın: 1-Ayarlar▶Uygulama Yöneticisi▶Hepsi▶Seçenekler kısmına gelin. 2-Uygulama ayarlarını sıfırlayın. 3-Cihazı yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Ayarlara giremiyorum. İsim kısmında kalıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mart 2014
Atakan D. dedi: Cihazınız Android ise şu adımları uygulayın: 1-Ayarlar▶Uygulama Yöneticisi▶Hepsi▶Seçenekler kısmına gelin. 2-Uygulama ayarlarını sıfırlayın. 3-Cihazı yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Ayarlara giremiyorum. İsim kısmında kalıyorum.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 8 Mart 2014 #5 Kapatın, pilini çıkarın ve yeniden takıp başlatın.