S4lihh Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 322 25 Kasım 2020 #21 Berkay Davas dedi: Önemli değil Windows kurmuş demek ki. Genişletmek için tıkla... NVIDIA yüksek tanımlı (HD) grafik kartı sürücüsünü yüklerken bu hatayı verdi. Bu dosyanın içeriği açılamaz. Çalıştırmaya çalıştığınız yürütülebilir dosya bozulmuş. Lütfen dosyanın başka bir kopyasını alın, bütünlüğünü doğrulayın ve tekrar deneyin.
Berkay Davas dedi: Önemli değil Windows kurmuş demek ki. Genişletmek için tıkla... NVIDIA yüksek tanımlı (HD) grafik kartı sürücüsünü yüklerken bu hatayı verdi. Bu dosyanın içeriği açılamaz. Çalıştırmaya çalıştığınız yürütülebilir dosya bozulmuş. Lütfen dosyanın başka bir kopyasını alın, bütünlüğünü doğrulayın ve tekrar deneyin.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 25 Kasım 2020 #22 Bu sürücü ile deneyin. Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA
S4lihh Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 322 25 Kasım 2020 #23 Berkay Davas dedi: Bu sürücü ile deneyin. Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA Genişletmek için tıkla... Böyle deyip kalıyor yüklenmiyor bir şey.
Berkay Davas dedi: Bu sürücü ile deneyin. Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA Genişletmek için tıkla... Böyle deyip kalıyor yüklenmiyor bir şey.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 25 Kasım 2020 #24 Buradan işletim sistemine göre seçebilirsin. Grafik kartın Nvidia 820M olmalı. Download the latest official NVIDIA drivers En son resmi NVIDIA sürücülerini indirin www.nvidia.com.tr
Buradan işletim sistemine göre seçebilirsin. Grafik kartın Nvidia 820M olmalı. Download the latest official NVIDIA drivers En son resmi NVIDIA sürücülerini indirin www.nvidia.com.tr
S4lihh Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 322 25 Kasım 2020 #25 Berkay Davas dedi: Buradan işletim sistemine göre seçebilirsin. Grafik kartın NVIDIA 820M olmalı. Download the latest official NVIDIA drivers En son resmi NVIDIA sürücülerini indirin www.nvidia.com.tr Genişletmek için tıkla... Hepsini yaptım zaten. Ama buradan kabul et ve yükle deyince bir şey yüklenmiyor. Böyle kalıyor.
Berkay Davas dedi: Buradan işletim sistemine göre seçebilirsin. Grafik kartın NVIDIA 820M olmalı. Download the latest official NVIDIA drivers En son resmi NVIDIA sürücülerini indirin www.nvidia.com.tr Genişletmek için tıkla... Hepsini yaptım zaten. Ama buradan kabul et ve yükle deyince bir şey yüklenmiyor. Böyle kalıyor.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 25 Kasım 2020 #26 Başka tarayıcı ile veya başka zaman dene.
S4lihh Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 322 25 Kasım 2020 #27 Berkay Davas dedi: Başka tarayıcı ile veya başka zaman dene. Genişletmek için tıkla... Başka tarayıcıdan indirdim ama bu seferde kurulumu yaparken hata verdi.
Berkay Davas dedi: Başka tarayıcı ile veya başka zaman dene. Genişletmek için tıkla... Başka tarayıcıdan indirdim ama bu seferde kurulumu yaparken hata verdi.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 25 Kasım 2020 #28 S4lihh dedi: Başka tarayıcıdan indirdim ama bu seferde kurulumu yaparken hata verdi. Genişletmek için tıkla... Windows sürümün nedir? Doğru sürücüyü indirmen gerekiyor. Windows'unu güncel tut.
S4lihh dedi: Başka tarayıcıdan indirdim ama bu seferde kurulumu yaparken hata verdi. Genişletmek için tıkla... Windows sürümün nedir? Doğru sürücüyü indirmen gerekiyor. Windows'unu güncel tut.
creative01 Hectopat Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 847 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2020 #29 Pratik yolu ekran karti surucusunu resmi sitesinden indirip kur. Sonrasini Driver Booster ile hallet.
Pratik yolu ekran karti surucusunu resmi sitesinden indirip kur. Sonrasini Driver Booster ile hallet.
S4lihh Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 322 25 Kasım 2020 #30 Berkay Davas dedi: Windows sürümün nedir? Doğru sürücüyü indirmen gerekiyor. Windows'unu güncel tut. Genişletmek için tıkla...
Berkay Davas dedi: Windows sürümün nedir? Doğru sürücüyü indirmen gerekiyor. Windows'unu güncel tut. Genişletmek için tıkla...