Sürücüleri nasıl güncellemiştiniz? İnternete bağlanırken veya internet ile ilgili şeylerde sıkıntı yaşıyorsunuz sanki. Şimdi sürücü kurduracağım ama zaten güncel diyorsunuz.
Windows Update'ten kontrol ettim güncelliklerini ve ASUS'u kendi yazılımından, ekran kartını da kendi uygulamasından, GeForce Experience'tan yani.
Uzun süre yazı olmayınca bazı şeyler yaptım, bunları yazayım:
Two way noise cancel driverı sildim.
Ekran kartı driverını en güncel sürümünü DDU ile kaldırıp 5 ay önceki bir sürüm kurdum ve GeForce Experience indirmedim.
ASUS ve AMD yazılımlarının tamamını kaldırdım. En son Windows Update bastığımda her şey günceldi ve bir şey indirtmedi ekstra driverları kaldırdım yani.
Şimdilik gözlemleyeceğim, sonuçları aktarırım. Aynı zamanda formattan önce sıkıntı yokken EA FC 24 oynayabiliyordum rahatça fakat format sonrası 5 6 oyun girdim ve bazen 10. dakikada bazense 60. dakikada oyun anlık olarak dondu ve çöktü. Oyun özelinde deneyebileceğim her şeyi denedim, araştırarak ayarlarını kurcaladım, dosyalarını kurcaladım ve çözemedim. Onu da test edeceğim. Umarım FIFA da çözülür, yani oynamaktan en zevk aldığım oyun.
Minidump dosyalarında ne gördünüz hocam?