SEFA.JR Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar 1 hafta önce format attım ve bilgisayarı her açtığımda 5 dakika sonra farklı hatalardan mavi ekran aldım. Minidump dosyalarını bırakıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. 081222-9609-01.dmp drive.google.com 081222-16343-01.dmp drive.google.com 081322-5453-01.dmp drive.google.com 081322-5453-01.dmp drive.google.com 081322-11875-01.dmp drive.google.com Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ağustos 2022
Arkadaşlar 1 hafta önce format attım ve bilgisayarı her açtığımda 5 dakika sonra farklı hatalardan mavi ekran aldım. Minidump dosyalarını bırakıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. 081222-9609-01.dmp drive.google.com 081222-16343-01.dmp drive.google.com 081322-5453-01.dmp drive.google.com 081322-5453-01.dmp drive.google.com 081322-11875-01.dmp drive.google.com
Walenss Decapat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 151 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 17 Ağustos 2022 #2 Kaç tane diskin var ? SSD mi? HDD mi ? Artı 0 Eksi
KS KS SEFA.JR Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #3 Walenss dedi: Kaç tane diskin var? SSD mi? HDD mi? Genişletmek için tıkla... İki diskim var, bir SSD Windows'un kurulu olduğu bir de HDD. Artı 0 Eksi
Walenss dedi: Kaç tane diskin var? SSD mi? HDD mi? Genişletmek için tıkla... İki diskim var, bir SSD Windows'un kurulu olduğu bir de HDD.
Walenss Decapat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 151 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 18 Ağustos 2022 #4 SEFA.JR dedi: İki diskim var, bir SSD Windows'un kurulu olduğu bir de HDD. Genişletmek için tıkla... Windows'u neden SSD'ye kurmuyorsunuz, sisteminiz daha hızlı çalışır. Çözüme gelelim; kurulum anında HDD'nin içine girin, oradan EFI ve kurtarma MSR dosyalarını silin, ardından iki diske de biçimlendirme atın. Artı -1 Eksi
SEFA.JR dedi: İki diskim var, bir SSD Windows'un kurulu olduğu bir de HDD. Genişletmek için tıkla... Windows'u neden SSD'ye kurmuyorsunuz, sisteminiz daha hızlı çalışır. Çözüme gelelim; kurulum anında HDD'nin içine girin, oradan EFI ve kurtarma MSR dosyalarını silin, ardından iki diske de biçimlendirme atın.
KS KS SEFA.JR Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #5 Walenss dedi: Windows'u neden SSD'ye kurmuyorsunuz, sisteminiz daha hızlı çalışır. Çözüme gelelim; kurulum anında HDD'nin içine girin, oradan EFI ve kurtarma msr dosyalarını silin, ardından iki diske de biçimlendirme atın. Genişletmek için tıkla... Sanırım Türkçe yi yanlış kullandım Windows SSD de kurulu minidump dosyalarında sorun ne gözüküyor ? Artı 0 Eksi
Walenss dedi: Windows'u neden SSD'ye kurmuyorsunuz, sisteminiz daha hızlı çalışır. Çözüme gelelim; kurulum anında HDD'nin içine girin, oradan EFI ve kurtarma msr dosyalarını silin, ardından iki diske de biçimlendirme atın. Genişletmek için tıkla... Sanırım Türkçe yi yanlış kullandım Windows SSD de kurulu minidump dosyalarında sorun ne gözüküyor ?
Walenss Decapat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 151 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 20 Ağustos 2022 #6 SEFA.JR dedi: Sanırım Türkçe yi yanlış kullandım Windows SSD de kurulu minidump dosyalarında sorun ne gözüküyor ? Genişletmek için tıkla... Çözüm yazdığım yeri denediniz mi ? Artı -1 Eksi
SEFA.JR dedi: Sanırım Türkçe yi yanlış kullandım Windows SSD de kurulu minidump dosyalarında sorun ne gözüküyor ? Genişletmek için tıkla... Çözüm yazdığım yeri denediniz mi ?
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.431 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 20 Ağustos 2022 #7 Bilgisayarınıza USB Wi-Fi adaptörü takılı mı? Artı 0 Eksi
KS KS SEFA.JR Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2022 #8 Dümdüz dedi: Bilgisayarınıza USB Wi-Fi adaptörü takılı mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Walenss dedi: Çözüm yazdığım yeri denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denedim ama aynı açıldıktan 5 dakika sonra mavi ekran verip kapanıyor sorunun donanımsal olma ihtimali var mı? Dümdüz dedi: Bilgisayarınıza USB Wi-Fi adaptörü takılı mı? Genişletmek için tıkla... O takılı olmadığı zamanda veriyor gerçekten bir anlam veremiyorum. Artı 0 Eksi
Dümdüz dedi: Bilgisayarınıza USB Wi-Fi adaptörü takılı mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Walenss dedi: Çözüm yazdığım yeri denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denedim ama aynı açıldıktan 5 dakika sonra mavi ekran verip kapanıyor sorunun donanımsal olma ihtimali var mı? Dümdüz dedi: Bilgisayarınıza USB Wi-Fi adaptörü takılı mı? Genişletmek için tıkla... O takılı olmadığı zamanda veriyor gerçekten bir anlam veremiyorum.