vpsxx01 Decapat Katılım 17 Aralık 2022 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #1 Bilgisayarıma format atim ardından DPC watchdog vitalation gibi bir hata aldım PC açilmiyor ne yapmam lazim?
Bilgisayarıma format atim ardından DPC watchdog vitalation gibi bir hata aldım PC açilmiyor ne yapmam lazim?
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.269 Makaleler 6 Çözümler 561 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 23 Ağustos 2024 #2 Windows’ta kurtarma seçenekleri - Microsoft Desteği Windows'taki kurtarma seçenekleri hakkında bilgi edinin. Bilgisayarınızı sıfırlamayı, önceki bir Windows sürümüne geri dönmeyi veya medya kullanarak Windows’u yeniden yüklemeyi öğrenin. support.microsoft.com Artı 0 Eksi
Windows’ta kurtarma seçenekleri - Microsoft Desteği Windows'taki kurtarma seçenekleri hakkında bilgi edinin. Bilgisayarınızı sıfırlamayı, önceki bir Windows sürümüne geri dönmeyi veya medya kullanarak Windows’u yeniden yüklemeyi öğrenin. support.microsoft.com