safadoganayss Kilopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 895 Çözümler 21 22 Ocak 2022 #1 Yaklaşık 1 saat önce format attım, peş peşe 2 kere mavi ekran hatası aldım sistemim imzada mevcut minidump dosyasını şöyle paylaşayım: Minidump Bir analizini yapabilecek arkadaş varsa çok iyi olur.
Yaklaşık 1 saat önce format attım, peş peşe 2 kere mavi ekran hatası aldım sistemim imzada mevcut minidump dosyasını şöyle paylaşayım: Minidump Bir analizini yapabilecek arkadaş varsa çok iyi olur.
VENGEANCE ANGEL Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 4.021 Makaleler 1 Çözümler 92 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Esnaf 23 Ocak 2022 #2 safadoganayss dedi: Yaklaşık 1 saat önce format attım, peş peşe 2 kere mavi ekran hatası aldım sistemim imzada mevcut minidump dosyasını şöyle paylaşayım: Minidump Bir analizini yapabilecek arkadaş varsa çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... win32kfull.sys hatası. Bu rehberleri uygularsan, muhtemelen sorun çözülecektir. DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasını www.technopat.net Windows 10 Hatalarını Çözmek İçin SFC Aracı Nasıl Kullanılır? SFC komutu satırı aracını kullanarak Windows 10'un düzgün çalışmasını engelleyen bozuk dosyaları onarabilir ya da eksik dosyaları tamamlayabilirsiniz. www.technopat.net Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ocak 2022 Artı 0 Eksi
safadoganayss dedi: Yaklaşık 1 saat önce format attım, peş peşe 2 kere mavi ekran hatası aldım sistemim imzada mevcut minidump dosyasını şöyle paylaşayım: Minidump Bir analizini yapabilecek arkadaş varsa çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... win32kfull.sys hatası. Bu rehberleri uygularsan, muhtemelen sorun çözülecektir. DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasını www.technopat.net Windows 10 Hatalarını Çözmek İçin SFC Aracı Nasıl Kullanılır? SFC komutu satırı aracını kullanarak Windows 10'un düzgün çalışmasını engelleyen bozuk dosyaları onarabilir ya da eksik dosyaları tamamlayabilirsiniz. www.technopat.net
KS KS safadoganayss Kilopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 895 Çözümler 21 23 Ocak 2022 #3 Teşekkürler hocam deneyeceğim , uyarın için de teşekkürler hemen düzeltiyorum. edit: düzeltemiyorum :/ Artı 0 Eksi
Teşekkürler hocam deneyeceğim , uyarın için de teşekkürler hemen düzeltiyorum. edit: düzeltemiyorum :/