kullanıcı987451 Hectopat Katılım 3 Haziran 2017 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2020 #1 Format attiktan sonra mikrofonlarım düzgün çalışmamaya başladı. Sorun tam olarak şu, belli bir sesin altini mikrofon çok az veriyor, aynı ses noktasının çok az üstünü aşırı fazla veriyor. Driveri kaldirdim düzeldi ama drivera da ihtiyacım var. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mart 2020
Format attiktan sonra mikrofonlarım düzgün çalışmamaya başladı. Sorun tam olarak şu, belli bir sesin altini mikrofon çok az veriyor, aynı ses noktasının çok az üstünü aşırı fazla veriyor. Driveri kaldirdim düzeldi ama drivera da ihtiyacım var.
nikoplotis Centipat Katılım 27 Aralık 2019 Mesajlar 591 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer sitolpokin Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2020 #2 Yeni sürüm driverı kurup tekrar dener misin? Artı 0 Eksi
KS KS kullanıcı987451 Hectopat Katılım 3 Haziran 2017 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2020 #3 nikoplotis dedi: Yeni sürüm driverı kurup tekrar dener misin? Genişletmek için tıkla... Yeni sürümü indiremedim Direct link atabilir misiniz? Artı 0 Eksi
nikoplotis dedi: Yeni sürüm driverı kurup tekrar dener misin? Genişletmek için tıkla... Yeni sürümü indiremedim Direct link atabilir misiniz?
nikoplotis Centipat Katılım 27 Aralık 2019 Mesajlar 591 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer sitolpokin Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2020 #4 Sizin PC özelliklerinize ve mikrofonunuza uygun olan driver'ı indirmeniz gerekiyor. Artı 0 Eksi
KS KS kullanıcı987451 Hectopat Katılım 3 Haziran 2017 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2020 #5 nikoplotis dedi: Sizin PC özelliklerinize ve mikrofonunuza uygun olan Driver'ı indirmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... HD Realtek High Definition Audio driver ama sin sürümünu bulamadim. Artı 0 Eksi
nikoplotis dedi: Sizin PC özelliklerinize ve mikrofonunuza uygun olan Driver'ı indirmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... HD Realtek High Definition Audio driver ama sin sürümünu bulamadim.
nikoplotis Centipat Katılım 27 Aralık 2019 Mesajlar 591 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer sitolpokin Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2020 #6 kullanıcı987451 dedi: HD Realtek High Definition Audio driver ama sin sürümünu bulamadim. Genişletmek için tıkla... Yapabileceğim bir şey yok. Artı 0 Eksi
kullanıcı987451 dedi: HD Realtek High Definition Audio driver ama sin sürümünu bulamadim. Genişletmek için tıkla... Yapabileceğim bir şey yok.
KS KS kullanıcı987451 Hectopat Katılım 3 Haziran 2017 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2020 #7 nikoplotis dedi: Yeni sürüm driverı kurup tekrar dener misin? Genişletmek için tıkla... İse yaramadi maalesef. Artı 0 Eksi
nikoplotis dedi: Yeni sürüm driverı kurup tekrar dener misin? Genişletmek için tıkla... İse yaramadi maalesef.