EgoWaixx Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 574 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2023 #1 Merhaba, bilgisayara format attım ve Minecraft'a girmez oldu. Oyunu indirirken ortalarda bu hatayı veriyor, çıldıracağım artık. Dosya Ekleri 1674149615269.png 6,2 KB · Görüntüleme: 406 Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ocak 2023
Merhaba, bilgisayara format attım ve Minecraft'a girmez oldu. Oyunu indirirken ortalarda bu hatayı veriyor, çıldıracağım artık.
Çözüm EgoWaixx 19 Ocak 2023 artik 72 yasindayim dedi: Tamam şimdi de komple. Minecraft'ı silip tekrar kurar mısınız? Yüksek ihtimal düzelmesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam internetim yavaş oldugundan uzun sürebilir yaptığımda söyleyeceğim. Hocam vallahi VPN ile denedim oldu saçma bir şekilde yardımlarınız için teşekkürler.
artik 72 yasindayim dedi: Tamam şimdi de komple. Minecraft'ı silip tekrar kurar mısınız? Yüksek ihtimal düzelmesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam internetim yavaş oldugundan uzun sürebilir yaptığımda söyleyeceğim. Hocam vallahi VPN ile denedim oldu saçma bir şekilde yardımlarınız için teşekkürler.
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.847 Makaleler 3 Çözümler 59 19 Ocak 2023 #2 EgoWaixx dedi: Merhaba, bilgisayara format attım ve Minecraft'a girmez oldu. Oyunu indirirken ortalarda bu hatayı veriyor, çıldıracağım artık. Eki Görüntüle 1638353 Genişletmek için tıkla... Javayı kurdunuz mu? Artı 0 Eksi
EgoWaixx dedi: Merhaba, bilgisayara format attım ve Minecraft'a girmez oldu. Oyunu indirirken ortalarda bu hatayı veriyor, çıldıracağım artık. Eki Görüntüle 1638353 Genişletmek için tıkla... Javayı kurdunuz mu?
wenomechainsama Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.347 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2023 #3 EgoWaixx dedi: Merhaba, bilgisayara format attım ve Minecraft'a girmez oldu. Oyunu indirirken ortalarda bu hatayı veriyor, çıldıracağım artık. Eki Görüntüle 1638353 Genişletmek için tıkla... Java kurdunuz mu? Artı 0 Eksi
EgoWaixx dedi: Merhaba, bilgisayara format attım ve Minecraft'a girmez oldu. Oyunu indirirken ortalarda bu hatayı veriyor, çıldıracağım artık. Eki Görüntüle 1638353 Genişletmek için tıkla... Java kurdunuz mu?
KS KS EgoWaixx Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 574 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2023 #4 Yukapian dedi: Java'yı kurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... Evet Java 8 var. Artı 0 Eksi
S SmyRnex Picopat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 310 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2023 #5 EgoWaixx dedi: Evet Java 8 var. Eki Görüntüle 1638377 Genişletmek için tıkla... Aynısı benim de başıma geldi hocam Java'yı silin ve tekrar yükleyin kurulum sırasında en yüksek sürümü yüklediğinizden emin olun iyi sosyaller. Artı 0 Eksi
EgoWaixx dedi: Evet Java 8 var. Eki Görüntüle 1638377 Genişletmek için tıkla... Aynısı benim de başıma geldi hocam Java'yı silin ve tekrar yükleyin kurulum sırasında en yüksek sürümü yüklediğinizden emin olun iyi sosyaller.
Xbolist Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 134 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop, Intel I5 11400H, RTX 3050, 16Gb RAM 500GB SSD. Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 19 Ocak 2023 #6 Yukapian dedi: Java'yı kurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... Ben Java'sız oynuyordum eskiden giriyordu. Eğer Monster laptopunuz varsa olabilir o kadar sorunlu PC. Ben tekrar format atmanızı öneririm Artı 0 Eksi
Yukapian dedi: Java'yı kurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... Ben Java'sız oynuyordum eskiden giriyordu. Eğer Monster laptopunuz varsa olabilir o kadar sorunlu PC. Ben tekrar format atmanızı öneririm
artik 72 yasindayim Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 1.249 Çözümler 47 19 Ocak 2023 #7 Son sürümü Java 8 ile çalıştıramazsınız. Java 17 veya üstünü deneyiniz. https://www.oracle.com/java/technologies/javase/jdk17-archive-downloads.html Artı 0 Eksi
Son sürümü Java 8 ile çalıştıramazsınız. Java 17 veya üstünü deneyiniz. https://www.oracle.com/java/technologies/javase/jdk17-archive-downloads.html
KS KS EgoWaixx Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 574 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2023 #8 artik 72 yasindayim dedi: Son sürümü Java 8 ile çalıştıramazsınız. Java 17 veya üstünü deneyiniz. https://www.oracle.com/java/technologies/javase/jdk17-archive-downloads.html Genişletmek için tıkla... Java 19 ile deniyeyim olursa bilgilendireceğim. SmyRnex dedi: Aynısı benim de başıma geldi hocam Java'yı silin ve tekrar yükleyin kurulum sırasında en yüksek sürümü yüklediğinizden emin olun iyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam. artik 72 yasindayim dedi: Son sürümü Java 8 ile çalıştıramazsınız. Java 17 veya üstünü deneyiniz. https://www.oracle.com/java/technologies/javase/jdk17-archive-downloads.html Genişletmek için tıkla... Hocam Java 17 indirdim ama buseferde böyle diyor çıldıracağım. Son düzenleme: 19 Ocak 2023 Artı 0 Eksi
artik 72 yasindayim dedi: Son sürümü Java 8 ile çalıştıramazsınız. Java 17 veya üstünü deneyiniz. https://www.oracle.com/java/technologies/javase/jdk17-archive-downloads.html Genişletmek için tıkla... Java 19 ile deniyeyim olursa bilgilendireceğim. SmyRnex dedi: Aynısı benim de başıma geldi hocam Java'yı silin ve tekrar yükleyin kurulum sırasında en yüksek sürümü yüklediğinizden emin olun iyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam. artik 72 yasindayim dedi: Son sürümü Java 8 ile çalıştıramazsınız. Java 17 veya üstünü deneyiniz. https://www.oracle.com/java/technologies/javase/jdk17-archive-downloads.html Genişletmek için tıkla... Hocam Java 17 indirdim ama buseferde böyle diyor çıldıracağım.
artik 72 yasindayim Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 1.249 Çözümler 47 19 Ocak 2023 #9 EgoWaixx dedi: Hocam Java 17 indirdim ama buseferde böyle diyor çıldıracağım. Genişletmek için tıkla... Tamam şimdi de komple .minecraft'ı silip tekrar kurar mısınız? Yüksek ihtimal düzelmesi gerekiyor. Artı 0 Eksi
EgoWaixx dedi: Hocam Java 17 indirdim ama buseferde böyle diyor çıldıracağım. Genişletmek için tıkla... Tamam şimdi de komple .minecraft'ı silip tekrar kurar mısınız? Yüksek ihtimal düzelmesi gerekiyor.
S SmyRnex Picopat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 310 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2023 #10 EgoWaixx dedi: Java 19 ile deniyeyim olursa bilgilendireceğim. Tamam hocam. Hocam Java 17 indirdim ama buseferde böyle diyor çıldıracağım. Eki Görüntüle 1638397 Genişletmek için tıkla... En son sürümünü indirip bir deneyin hocam. Artı 0 Eksi
EgoWaixx dedi: Java 19 ile deniyeyim olursa bilgilendireceğim. Tamam hocam. Hocam Java 17 indirdim ama buseferde böyle diyor çıldıracağım. Eki Görüntüle 1638397 Genişletmek için tıkla... En son sürümünü indirip bir deneyin hocam.