R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #11 Google Chrome (önerilir) Mozilla Firefox (isteğe bağlı ama tavsiye ederim yine de) VLC veya K-Lite Codec Pack (önerilir) Java Software (Java ile çalıştırılabilecek programlar ve s yazılım dili için kullanabileceğiniz bir programdır) WinRAR (RAR, Zip ve çeşitli dosya türlerini açmak için) IDM (olmazsa olmaz) AnyDesk veya TeamViewer (yardım veya istek konusunda bağlanmak için) MiniTool Partition Wizard (disk bölme ve s işlemler için) Güvenlik için kurmanız gereken yazılım: Kaspersky (önerilir) Oyun oynayacaksanız, şunları indirebilirsiniz: Steam Origin uPlay Grafik ve tasarım ile ilgileniyorsanız, şunları indirebilirsiniz: Adobe Photoshop (isteğe bağlı) Adobe Illustrator (önerilir) CorelDRAW (isteğe bağlı) Son düzenleme: 11 Ocak 2023
Google Chrome (önerilir) Mozilla Firefox (isteğe bağlı ama tavsiye ederim yine de) VLC veya K-Lite Codec Pack (önerilir) Java Software (Java ile çalıştırılabilecek programlar ve s yazılım dili için kullanabileceğiniz bir programdır) WinRAR (RAR, Zip ve çeşitli dosya türlerini açmak için) IDM (olmazsa olmaz) AnyDesk veya TeamViewer (yardım veya istek konusunda bağlanmak için) MiniTool Partition Wizard (disk bölme ve s işlemler için) Güvenlik için kurmanız gereken yazılım: Kaspersky (önerilir) Oyun oynayacaksanız, şunları indirebilirsiniz: Steam Origin uPlay Grafik ve tasarım ile ilgileniyorsanız, şunları indirebilirsiniz: Adobe Photoshop (isteğe bağlı) Adobe Illustrator (önerilir) CorelDRAW (isteğe bağlı)
W Wallywestrt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.302 Makaleler 1 11 Ocak 2023 #12 StrainGauGe dedi: Driverleri kurduktan sonra canın ne istiyorsa indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... işte ekran kartı hariç hangi driverlar inmeli onu bilmiyorum Rufiq Cavadov dedi: Google Chrome (önerilir) Mozilla Firefox (isteğe bağlı ama tavsiye ederim yine de) VLC veya K-Lite Codec Pack (önerilir) Java Software (Java ile çalıştırılabilecek programlar ve s yazılım dili için kullanabileceğiniz bir yazılımdır) WinRAR (RAR, Zip ve çeşitli dosya türlerini açmak için) IDM (olmazsa olmaz) AnyDesk veya TeamViewer (yardım veya istek konusunda bağlanmak için) MiniTool Partition Wizard (disk bölme ve s işlemler için) Güvenlik için kurmanız gereken yazılım: Kaspersky (önerilir) Oyun oynayacaksanız, şunları indirebilirsiniz: Steam Origin uPlay Grafik ve tasarım ile ilgileniyorsanız, şunları indirebilirsiniz: Adobe Photoshop (isteğe bağlı) Adobe Illustrator (önerilir) CorelDRAW (isteğe bağlı) Genişletmek için tıkla... teşekkürler
StrainGauGe dedi: Driverleri kurduktan sonra canın ne istiyorsa indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... işte ekran kartı hariç hangi driverlar inmeli onu bilmiyorum Rufiq Cavadov dedi: Google Chrome (önerilir) Mozilla Firefox (isteğe bağlı ama tavsiye ederim yine de) VLC veya K-Lite Codec Pack (önerilir) Java Software (Java ile çalıştırılabilecek programlar ve s yazılım dili için kullanabileceğiniz bir yazılımdır) WinRAR (RAR, Zip ve çeşitli dosya türlerini açmak için) IDM (olmazsa olmaz) AnyDesk veya TeamViewer (yardım veya istek konusunda bağlanmak için) MiniTool Partition Wizard (disk bölme ve s işlemler için) Güvenlik için kurmanız gereken yazılım: Kaspersky (önerilir) Oyun oynayacaksanız, şunları indirebilirsiniz: Steam Origin uPlay Grafik ve tasarım ile ilgileniyorsanız, şunları indirebilirsiniz: Adobe Photoshop (isteğe bağlı) Adobe Illustrator (önerilir) CorelDRAW (isteğe bağlı) Genişletmek için tıkla... teşekkürler
S StrainGauGe Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 923 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci[Üniversite] 11 Ocak 2023 #13 Wallywestrt dedi: işte ekran kartı hariç hangi driverlar inmeli onu bilmiyorum Genişletmek için tıkla... bilgisayarım'a sağ tıklayıp özellikler diyin ve oradan aygıt yöneticisini açın ekran görüntüsü alıp atarsanız eksikleri söyleyebilirim.
Wallywestrt dedi: işte ekran kartı hariç hangi driverlar inmeli onu bilmiyorum Genişletmek için tıkla... bilgisayarım'a sağ tıklayıp özellikler diyin ve oradan aygıt yöneticisini açın ekran görüntüsü alıp atarsanız eksikleri söyleyebilirim.
5 527998 Decapat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 560 Çözümler 4 11 Ocak 2023 #14 WinRar yerine 7Zip kullanmanızı öneririm hocam.
Beroski Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.134 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Frankfurt 11 Ocak 2023 #15 Wallywestrt dedi: Bunlar + ekran kartı driverı ile işim bitiyor o zaman Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim başka yüklenecek şeyler kalmıyor. Beroski dedi: Benim bildiğim başka yüklenecek şeyler kalmıyor. Genişletmek için tıkla... Ha birde lighshot yükleyebilirsiniz.
Wallywestrt dedi: Bunlar + ekran kartı driverı ile işim bitiyor o zaman Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim başka yüklenecek şeyler kalmıyor. Beroski dedi: Benim bildiğim başka yüklenecek şeyler kalmıyor. Genişletmek için tıkla... Ha birde lighshot yükleyebilirsiniz.
Berkant29 Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2.948 Çözümler 4 11 Ocak 2023 #16 488815 dedi: Bilgisayarına özel yazılımlar yoksa örneğin Omen Gaming hup gibi falan onların haricinde Windows 10 ve üzeri sistem kurduysan güncelleştirmelerden geliyor neredeyse hepsi. Genişletmek için tıkla... Hocam geliyor fakat son sürücüyü genelde yüklemiyor. Misal GTX 1660'ın haziran sürücüsünü kuruyor halbuki aralık daha yeni. Atladığı bazı şeyler var.
488815 dedi: Bilgisayarına özel yazılımlar yoksa örneğin Omen Gaming hup gibi falan onların haricinde Windows 10 ve üzeri sistem kurduysan güncelleştirmelerden geliyor neredeyse hepsi. Genişletmek için tıkla... Hocam geliyor fakat son sürücüyü genelde yüklemiyor. Misal GTX 1660'ın haziran sürücüsünü kuruyor halbuki aralık daha yeni. Atladığı bazı şeyler var.