aksiyonel Hectopat Katılım 17 Mayıs 2022 Mesajlar 1.339 Çözümler 6 Yer İstanbul 8 Şubat 2023 #11 7-8 sene önce almıştım ben. Ömür boyu kullanabiliyorsunuz hocam. Key'i kaybetmeyin. Format atmanız bir şeyi değiştirmez.
7-8 sene önce almıştım ben. Ömür boyu kullanabiliyorsunuz hocam. Key'i kaybetmeyin. Format atmanız bir şeyi değiştirmez.
kadide Decapat Katılım 7 Aralık 2022 Mesajlar 420 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #12 471153 dedi: Eski bilgisayardan kaldıramadım ve format attım diyelim. Yine de kullanabiliyormuşum anladığım. Genişletmek için tıkla... Fakat ben buradan almıştım bilginize, keyi kaybettiğiniz zaman da kayıtlı mail adresine lisansı hatırlatabilirsiniz. IDM Manager
471153 dedi: Eski bilgisayardan kaldıramadım ve format attım diyelim. Yine de kullanabiliyormuşum anladığım. Genişletmek için tıkla... Fakat ben buradan almıştım bilginize, keyi kaybettiğiniz zaman da kayıtlı mail adresine lisansı hatırlatabilirsiniz. IDM Manager
E EQUARIA Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 2.533 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisliği 8 Şubat 2023 #13 Yetkili satıcısından almanız destek anlamında çok daha iyi olur. Herhangi bir sorunda muhatap bulabilirsiniz en azından.
Yetkili satıcısından almanız destek anlamında çok daha iyi olur. Herhangi bir sorunda muhatap bulabilirsiniz en azından.
4 471153 Hectopat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 1.367 Çözümler 10 8 Şubat 2023 #14 kadide dedi: Fakat ben buradan almıştım bilginize, keyi kaybettiğiniz zaman da kayıtlı mail adresine lisansı hatırlatabilirsiniz. IDM Manager Genişletmek için tıkla... EQUARIA dedi: Yetkili satıcısından almanız destek anlamında çok daha iyi olur. Herhangi bir sorunda muhatap bulabilirsiniz en azından. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar sağ olun kontrol ettim Lacivert Bilgisayar yetkili satıcıymış. N11 üzerinde aynı isimle satış yapıyor oradan satın aldım.
kadide dedi: Fakat ben buradan almıştım bilginize, keyi kaybettiğiniz zaman da kayıtlı mail adresine lisansı hatırlatabilirsiniz. IDM Manager Genişletmek için tıkla... EQUARIA dedi: Yetkili satıcısından almanız destek anlamında çok daha iyi olur. Herhangi bir sorunda muhatap bulabilirsiniz en azından. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar sağ olun kontrol ettim Lacivert Bilgisayar yetkili satıcıymış. N11 üzerinde aynı isimle satış yapıyor oradan satın aldım.