Çözüldü Formattan sonra PC kasmaya başladı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

keremmssss

Picopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, konuma gireyim bundan 3 4 hafta once bilgisayarıma format attım attıktan sonra bayağı kasıyordu performans eksikliği vardı. 1 hafta PC mi kullanmadım şu an Windows tuşuna basdığımda açılmıyor, açılmak istemiyor. PC çok iyi değil ama formattan once kolaylıkla yapabildiği şeyleri şu an yapamıyor, teşekkürler.

Çözüm
Orijinal olup olmadığına baka biliyor muyuz bir de Windows 10.

Windows 10 kurulu ve orijinal az once baktım.

Hocam lisans anahtarı kaçak olabilir. Yani etkinleştirilsede kaçak bir şekilde mi yoksa orijinal bir şekilde mi etkinleştirildi diye kaçak olup olmadığını bilemezsin.

Format atmanı öneririm. Ama bilgisayarcıya götürme sen format at.
Herkese merhaba, konuma gireyim bundan 3 4 hafta once bilgisayarıma format attım attıktan sonra bayağı kasıyordu performans eksikliği vardı. 1 hafta PC mi kullanmadım şu an Windows tuşuna basdığımda açılmıyor, açılmak istemiyor. PC çok iyi değil ama formattan once kolaylıkla yapabildiği şeyleri şu an yapamıyor, teşekkürler.

Driverları kurdunmu.

Kullandığın ISO sıkıntılı olabilir ekran kartı driver yüklü degil mi?

Son düzenleme:
Orijinal olup olmadığına baka biliyor muyuz bir de Windows 10.

Windows 10 kurulu ve orijinal az once baktım.

Hocam lisans anahtarı kaçak olabilir. Yani etkinleştirilsede kaçak bir şekilde mi yoksa orijinal bir şekilde mi etkinleştirildi diye kaçak olup olmadığını bilemezsin.

Format atmanı öneririm. Ama bilgisayarcıya götürme sen format at.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı