Formattan Sonra Silinen Dosyaları Kurtarma

Drunk devil

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Birkaç gün önce Packard Bell laptopa Windows 7 kurdum. İçinde küçük yeğenimin doğum fotoğrafları vardı. Yedeklemeyi unutmuşum. Yardımınıza ihtiyacım var dostlar. Geri getirmenin bir yolu var mıdır?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu programla kurtarabilirsin. USB'den çalışan imajını indirin ve farklı bir diske bu işlemi gerçekleştirin. Yakın zamanda disk birleştirme yapmadıysanız büyük çoğunluğunu kurtarır. Bilgisayarı fazla kapatıp açmayın. pagefile.sys dosyası yazıldıkça fotoğraflar yavaş yavaş silinecektir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu programla kurtarabilirsin. USB'den çalışan imajını indirin ve farklı bir diske bu işlemi gerçekleştirin. Yakın zamanda disk birleştirme yapmadıysanız büyük çoğunluğunu kurtarır. Bilgisayarı fazla kapatıp açmayın. pagefile.sys dosyası yazıldıkça fotoğraflar yavaş yavaş silinecektir.
Formatı USB den boot ederek yaptım yani c ve d disklerini biçimlendirip birleştirdim. Sakıncası var mı bunun kurtarmaya?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı