Shinsoo Centipat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 3.634 Çözümler 7 Yer Shinsoo Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2024 #1 Bilgisayarı formatladım fakat formatladıktan sonra 2 tane SATA SSD'im bilgisayarım kısmında gözükmüyor. Nasıl tanıtabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Aralık 2024
Bilgisayarı formatladım fakat formatladıktan sonra 2 tane SATA SSD'im bilgisayarım kısmında gözükmüyor. Nasıl tanıtabilirim?
RyenJuo Hectopat Katılım 30 Eylül 2021 Mesajlar 314 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2024 #2 Win+X tuşuna basıp Disk Yönetimi'ne girip diski oluşturman gerekiyor. Aşağıda görürsün diskini sağ tıklayıp yeni kurulum yapıyorsun harf atıyorsun vs. Artı 0 Eksi
Win+X tuşuna basıp Disk Yönetimi'ne girip diski oluşturman gerekiyor. Aşağıda görürsün diskini sağ tıklayıp yeni kurulum yapıyorsun harf atıyorsun vs.
DepresifTanrı Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 582 Çözümler 4 9 Aralık 2024 #3 Başlata sağ tık attıktan sonra disk yönetimine tıklayın. Ardından açılan pencerede görünmeyen SSD ayarlanmamış olarak görünecek. Biçimlendirip dosya formatını ayarladıktan sonra kullanabilirsin. Artı 0 Eksi
Başlata sağ tık attıktan sonra disk yönetimine tıklayın. Ardından açılan pencerede görünmeyen SSD ayarlanmamış olarak görünecek. Biçimlendirip dosya formatını ayarladıktan sonra kullanabilirsin.
STE1N Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 2.259 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2024 #4 Windows' u flash belleğe UEFI olarak atıp bilgisayara kur. Aynı sorunu yaşayıp bu şekilde düzeltmiştim. Artı 0 Eksi
Windows' u flash belleğe UEFI olarak atıp bilgisayara kur. Aynı sorunu yaşayıp bu şekilde düzeltmiştim.