S strenpy Centipat Katılım 12 Mart 2020 Mesajlar 9 12 Mart 2020 #1 Laptobum Windows 8'deydi. Yükseltme ve temizlik olsun diye Windows 10 attım fakat attıktan sonra saniye başı takılmalar oldu. Mouse'u masaüstünde döndürdüğümde bile takılıyor, çözümünü bilen yardım edebilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mart 2020
Laptobum Windows 8'deydi. Yükseltme ve temizlik olsun diye Windows 10 attım fakat attıktan sonra saniye başı takılmalar oldu. Mouse'u masaüstünde döndürdüğümde bile takılıyor, çözümünü bilen yardım edebilir mi?
fvz_krkyn Kilopat Katılım 29 Nisan 2018 Mesajlar 581 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2020 #2 Driverlerini güncelle bilgisayarını performans için ayarla ve yeniden başlat. Artı 0 Eksi
KS KS S strenpy Centipat Katılım 12 Mart 2020 Mesajlar 9 12 Mart 2020 #3 Driverlerim güncel ve performans modundayım. Artı 0 Eksi
fvz_krkyn Kilopat Katılım 29 Nisan 2018 Mesajlar 581 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2020 #4 strenpy dedi: Driverlerim güncel ve performans modundayım. Genişletmek için tıkla... Yeniden başlatın Artı 0 Eksi
strenpy dedi: Driverlerim güncel ve performans modundayım. Genişletmek için tıkla... Yeniden başlatın
KS KS S strenpy Centipat Katılım 12 Mart 2020 Mesajlar 9 12 Mart 2020 #5 fvz_krkyn dedi: Yeniden başlatın Genişletmek için tıkla... Defalarca yeniden başlattım fakat olumlu bir sonuç alamadım. Artı 0 Eksi
fvz_krkyn dedi: Yeniden başlatın Genişletmek için tıkla... Defalarca yeniden başlattım fakat olumlu bir sonuç alamadım.
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.320 Çözümler 98 12 Mart 2020 #6 Sistemin nedir? Artı 0 Eksi
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 12 Mart 2020 #7 strenpy dedi: Defalarca yeniden başlattım fakat olumlu bir sonuç alamadım. Genişletmek için tıkla... Driverlari sitesinden mi yoksa Driver Booster gibi program ile mi güncelledin? Artı 0 Eksi
strenpy dedi: Defalarca yeniden başlattım fakat olumlu bir sonuç alamadım. Genişletmek için tıkla... Driverlari sitesinden mi yoksa Driver Booster gibi program ile mi güncelledin?
KS KS S strenpy Centipat Katılım 12 Mart 2020 Mesajlar 9 12 Mart 2020 #8 Lemi Galip dedi: Driverlari sitesinden mi yoksa Driver Booster gibi program ile mi güncelledin? Genişletmek için tıkla... Driver BOOSTER'den güncelledim. Artı 0 Eksi
Lemi Galip dedi: Driverlari sitesinden mi yoksa Driver Booster gibi program ile mi güncelledin? Genişletmek için tıkla... Driver BOOSTER'den güncelledim.
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 12 Mart 2020 #9 strenpy dedi: Driver BOOSTER'den güncelledim. Genişletmek için tıkla... Tekrar format at. Bilgisayarın markası neyse sitesinin, destek bölümünden driverlari indir ve yükle. Artı 0 Eksi
strenpy dedi: Driver BOOSTER'den güncelledim. Genişletmek için tıkla... Tekrar format at. Bilgisayarın markası neyse sitesinin, destek bölümünden driverlari indir ve yükle.
KS KS S strenpy Centipat Katılım 12 Mart 2020 Mesajlar 9 12 Mart 2020 #10 CillianMurphy dedi: Sistemin nedir? Genişletmek için tıkla... 4GB Ram AMD-A6 5200 APU 2.00ghz Ekran kartım işlemciye dayalı. Lemi Galip dedi: Tekrar format at. Bilgisayarın markası neyse sitesinin, destek bölümünden driverlari indir ve yükle. Genişletmek için tıkla... Başka bir çözümü yok mu? Artı 0 Eksi
CillianMurphy dedi: Sistemin nedir? Genişletmek için tıkla... 4GB Ram AMD-A6 5200 APU 2.00ghz Ekran kartım işlemciye dayalı. Lemi Galip dedi: Tekrar format at. Bilgisayarın markası neyse sitesinin, destek bölümünden driverlari indir ve yükle. Genişletmek için tıkla... Başka bir çözümü yok mu?