Formattan sonra sistem yavaş açılıp kapanıyor

mert5899

Centipat
Daha fazla  
Merhaba 2. el bir PC almıştım 1.500'e. Sistem toplamaydı falan ama işimi görüyordu. Ben bu PC'yi aldıktan sonra tanıdık bir arkadaşım format attı Windows 10 Pro ve geçici lisans kurdu PC'ye. 2 tane RAM vardı 2x4'lük. RAM'lardan 1 işi bozuktu. Hem bozuk RAM hem de diğerini satarak 8'lik bir RAM aldım. Daha sonradan PC'yle birlikte gelen HDD bozuldu. 320'lik bir HDD taktım. Arkadaşım ona da lisanslı Windows 10 kurdu. Daha sonradan yani 2 hafta geçtikten sonra PSU yandı, 350W PSU'dan duman ve acı bir koku çıkıyordu. Ben de yeni bir PSU aldım 500'lük. Bilgisayarcı bizzat PC'me format attı ve şimdi ise şu sorunları yaşıyorum.

Windows+g yaptığımda CPU'nun % kaç kullanıldığını görüyordum artık göremiyorum. Bana diyor ki gerekli donanımlara sahip değilsiniz (daha önceden çalışıyordu). Sonra FPS 120 alıyordum oyunlarda artık her şeyde sabit 60 FPS alıyorum V-Sync kapalı olduğu halde. Ve son olarak choreme + diğer uygulamalar yavaş açılıyor ve bunun da yanı sıra PC yavaş kapanıyor. Ben bu sorunları nasıl giderebilirim yardımcı olursanız sevinirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı