Merhaba. Bilgisayarı formatladım. Bilgisayarı yormayacak, yavaşlatmayacak Free antivirüs-malware tarzı program önerisi olan var mı? Ya da Windows Defender yeterli mi?
Merhaba. Bilgisayarı formatladım. Bilgisayarı yormayacak, yavaşlatmayacak Free antivirüs-malware tarzı program önerisi olan var mı? Ya da Windows Defender yeterli mi?
Windows Defender'dan memnunsanız kullanabilirsiniz ama Defender kolayca bypass edilebiliyor ve diğer antivirüslere göre daha fazla kaynak kullanabiliyor ben Kaspersky Security Cloud Free öneririm.
Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur.
www.kaspersky.com.tr
Defender'ı atlatmak çok kolay. Bitdefender'ın da kaynak tüketimi yüksek.
Web eklentisi olarak McAfee web advisor ekleyip gerçek zamanlı koruma olarak Kaspersky Free eğer istersenizde tarama aracı olarak Malwarebytes kullanmanızı tavsiye ederim.