AquaBF Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 310 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2023 #1 Bilgisayarım daha yeni, 2 gün oldu alalı. Format attıktan sonra uygulamaların altında "uygulmayı aç" çıktı, eskiden yoktu. Neden geldi bu icon? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Aralık 2023
Bilgisayarım daha yeni, 2 gün oldu alalı. Format attıktan sonra uygulamaların altında "uygulmayı aç" çıktı, eskiden yoktu. Neden geldi bu icon?
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.702 Makaleler 31 Çözümler 119 Yer Manisa 5 Aralık 2023 #2 Bir şey olmaz. Güncelleme ile gelmiştir, güncel sürümü kurduğunuzdan.
Golden.Nyks Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 3.180 Çözümler 20 5 Aralık 2023 #3 AquaBF dedi: Bilgisayarım daha yeni, 2 gün oldu alalı. Format attıktan sonra uygulamaların altında "uygulmayı aç" çıktı, eskiden yoktu. Neden geldi bu icon? Eki Görüntüle 2042126 Genişletmek için tıkla... Windows yine bir şeyler deniyor
AquaBF dedi: Bilgisayarım daha yeni, 2 gün oldu alalı. Format attıktan sonra uygulamaların altında "uygulmayı aç" çıktı, eskiden yoktu. Neden geldi bu icon? Eki Görüntüle 2042126 Genişletmek için tıkla... Windows yine bir şeyler deniyor
AquaBF Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 310 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2023 #4 Ya format attımtan sonra bilgisayar bi garip geldi sanki, düzgün atamadım gibi.
micheal owen Kilopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.497 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2023 #5 AquaBF dedi: Ya format attımtan sonra bilgisayar bi garip geldi sanki, düzgün atamadım gibi. Genişletmek için tıkla... Düzgün atamasaydınız direkt format olmazdı.
AquaBF dedi: Ya format attımtan sonra bilgisayar bi garip geldi sanki, düzgün atamadım gibi. Genişletmek için tıkla... Düzgün atamasaydınız direkt format olmazdı.
AquaBF Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 310 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2023 #6 micheal owen dedi: Düzgün atamasaydınız direkt format olmazdı. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımın performansı düştü gibi geliyor, belki bana da öyle geliyor olabilir.
micheal owen dedi: Düzgün atamasaydınız direkt format olmazdı. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımın performansı düştü gibi geliyor, belki bana da öyle geliyor olabilir.
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.702 Makaleler 31 Çözümler 119 Yer Manisa 5 Aralık 2023 #7 AquaBF dedi: Bilgisayarımın performansı düştü gibi geliyor, belki bana da öyle geliyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Sürücüler tam kuruldu mu?
AquaBF dedi: Bilgisayarımın performansı düştü gibi geliyor, belki bana da öyle geliyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Sürücüler tam kuruldu mu?
AquaBF Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 310 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2023 #8 Pixel_less dedi: Sürücüler tam kuruldu mu? Genişletmek için tıkla... evet, aygıt yöneticinde hepsi kurulu olarak gösteriyor.
Pixel_less dedi: Sürücüler tam kuruldu mu? Genişletmek için tıkla... evet, aygıt yöneticinde hepsi kurulu olarak gösteriyor.
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.702 Makaleler 31 Çözümler 119 Yer Manisa 5 Aralık 2023 #9 AquaBF dedi: evet, aygıt yöneticinde hepsi kurulu olarak gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Ekran yenileme hızı doğru oranda değil mi?
AquaBF dedi: evet, aygıt yöneticinde hepsi kurulu olarak gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Ekran yenileme hızı doğru oranda değil mi?
AquaBF Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 310 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2023 #10 Pixel_less dedi: Ekran yenileme hızı doğru oranda değil mi? Genişletmek için tıkla... evet, 180 hz.