A Arslanbabus Centipat Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 383 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #11 AquaBF dedi: Bilgisayarım daha yeni, 2 gün oldu alalı. Format attıktan sonra uygulamaların altında "uygulmayı aç" çıktı, eskiden yoktu. Neden geldi bu icon? Eki Görüntüle 2042126 Genişletmek için tıkla... aynı şey bende de olmuştu nedenini öğrenebildin mi
AquaBF dedi: Bilgisayarım daha yeni, 2 gün oldu alalı. Format attıktan sonra uygulamaların altında "uygulmayı aç" çıktı, eskiden yoktu. Neden geldi bu icon? Eki Görüntüle 2042126 Genişletmek için tıkla... aynı şey bende de olmuştu nedenini öğrenebildin mi
AquaBF Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 310 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #12 Arslanbabus dedi: aynı şey bende de olmuştu nedenini öğrenebildin mi Genişletmek için tıkla... gitti kendiliğinden restart atınca.
Arslanbabus dedi: aynı şey bende de olmuştu nedenini öğrenebildin mi Genişletmek için tıkla... gitti kendiliğinden restart atınca.
A Arslanbabus Centipat Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 383 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #13 AquaBF dedi: gitti kendiliğinden restart atınca. Genişletmek için tıkla... bi kere restart atınca mı gitti yoksa daha sonra mı gitti
AquaBF dedi: gitti kendiliğinden restart atınca. Genişletmek için tıkla... bi kere restart atınca mı gitti yoksa daha sonra mı gitti
AquaBF Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 310 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #14 Arslanbabus dedi: bi kere restart atınca mı gitti yoksa daha sonra mı gitti Genişletmek için tıkla... valla pek fark etmedim kral öyle bi gözüme takılınca sordum, sonradan gitti zaten. Muhtemelen o gün gitmişti.
Arslanbabus dedi: bi kere restart atınca mı gitti yoksa daha sonra mı gitti Genişletmek için tıkla... valla pek fark etmedim kral öyle bi gözüme takılınca sordum, sonradan gitti zaten. Muhtemelen o gün gitmişti.
A Arslanbabus Centipat Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 383 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #15 AquaBF dedi: valla pek fark etmedim kral öyle bi gözüme takılınca sordum, sonradan gitti zaten. Muhtemelen o gün gitmişti. Genişletmek için tıkla... tamam bi de arama kısmında mı oluyodu
AquaBF dedi: valla pek fark etmedim kral öyle bi gözüme takılınca sordum, sonradan gitti zaten. Muhtemelen o gün gitmişti. Genişletmek için tıkla... tamam bi de arama kısmında mı oluyodu