M mkt80 Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 1.418 Çözümler 9 11 Eylül 2022 #1 Formattan sonra eskisinden daha çok drop yemeye başladım. Ayrıca FPS eskisinden 30-40 daha az. Neden olabilir?
Formattan sonra eskisinden daha çok drop yemeye başladım. Ayrıca FPS eskisinden 30-40 daha az. Neden olabilir?
Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.264 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #2 mkt80 dedi: Formattan sonra eskisinden daha çok drop yemeye başladım. Ayrıca FPS eskisinden 30-40 daha az. Neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Sistemi tahmin mi ediyoruz? Oyun içi ayarları bize vahiy ile mi gelecek?
mkt80 dedi: Formattan sonra eskisinden daha çok drop yemeye başladım. Ayrıca FPS eskisinden 30-40 daha az. Neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Sistemi tahmin mi ediyoruz? Oyun içi ayarları bize vahiy ile mi gelecek?
B Berke2136 Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #3 formattan önceki ve sonraki işletim sistemi aynımı
Wone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2019 Mesajlar 1.298 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #4 Sistem bileşenlerinizi paylaşabilir misiniz, bu arada ekran kartı driverlarını vs. kurdunuz mu?
M mkt80 Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 1.418 Çözümler 9 11 Eylül 2022 #5 Berke2136 dedi: formattan önceki ve sonraki işletim sistemi aynımı Genişletmek için tıkla... Evet aynı. Fenerbahçelii dedi: Sistemi tahmin mi ediyoruz? Oyun içi ayarları bize vahiy ile mi gelecek? Genişletmek için tıkla... Formattan önce ve sondaki sistem aynı kaldığından sistem lazım olmaz diye düşünmüştüm ama vereyim. GTX 1650 R7 4800H 8 GB RAM
Berke2136 dedi: formattan önceki ve sonraki işletim sistemi aynımı Genişletmek için tıkla... Evet aynı. Fenerbahçelii dedi: Sistemi tahmin mi ediyoruz? Oyun içi ayarları bize vahiy ile mi gelecek? Genişletmek için tıkla... Formattan önce ve sondaki sistem aynı kaldığından sistem lazım olmaz diye düşünmüştüm ama vereyim. GTX 1650 R7 4800H 8 GB RAM
Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.264 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #6 mkt80 dedi: Evet aynı. Formattan önce ve sondaki sistem aynı kaldığından sistem lazım olmaz diye düşünmüştüm ama vereyim. GTX 1650. R7 4800H. 8 GB RAM. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı driverini kurdun mu dostum? Ayrıca en son ne zaman Valorant'a girdin son gelen güncelleme FPS düşürdü çünkü bende de aynı şekil.
mkt80 dedi: Evet aynı. Formattan önce ve sondaki sistem aynı kaldığından sistem lazım olmaz diye düşünmüştüm ama vereyim. GTX 1650. R7 4800H. 8 GB RAM. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı driverini kurdun mu dostum? Ayrıca en son ne zaman Valorant'a girdin son gelen güncelleme FPS düşürdü çünkü bende de aynı şekil.
B Berke2136 Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #7 mkt80 dedi: Evet aynı. Formattan önce ve sondaki sistem aynı kaldığından sistem lazım olmaz diye düşünmüştüm ama vereyim. GTX 1650 R7 4800H 8 GB RAM Genişletmek için tıkla... driverleri kurdunuzmu
mkt80 dedi: Evet aynı. Formattan önce ve sondaki sistem aynı kaldığından sistem lazım olmaz diye düşünmüştüm ama vereyim. GTX 1650 R7 4800H 8 GB RAM Genişletmek için tıkla... driverleri kurdunuzmu
M mkt80 Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 1.418 Çözümler 9 11 Eylül 2022 #8 Wone dedi: Sistem bileşenlerinizi paylaşabilir misiniz, bu arada ekran kartı driverlarını vs. kurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... Windows Update otomatik kurmuş. Ekran kartı sürücüsünn 4 ay eski olan bir sürümü yüklenmiş. Ondan mıdır? 4 ay fark olması çok etkiler mi? Fenerbahçelii dedi: Ekran kartı driverini kurdun mu dostum? Ayrıca en son ne zaman Valorant'a girdin son gelen güncelleme FPS düşürdü çünkü bende de aynı şekil. Genişletmek için tıkla... Hocam sizde ne kadar düştü? en son oynayalı 1 ay oldu. Dosya Ekleri 4ayeski.png 12,4 KB · Görüntüleme: 37
Wone dedi: Sistem bileşenlerinizi paylaşabilir misiniz, bu arada ekran kartı driverlarını vs. kurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... Windows Update otomatik kurmuş. Ekran kartı sürücüsünn 4 ay eski olan bir sürümü yüklenmiş. Ondan mıdır? 4 ay fark olması çok etkiler mi? Fenerbahçelii dedi: Ekran kartı driverini kurdun mu dostum? Ayrıca en son ne zaman Valorant'a girdin son gelen güncelleme FPS düşürdü çünkü bende de aynı şekil. Genişletmek için tıkla... Hocam sizde ne kadar düştü? en son oynayalı 1 ay oldu.
Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.264 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #9 mkt80 dedi: Windows Update otomatik kurmuş. Ekran kartı sürücüsünn 4 ay eski olan bir sürümü yüklenmiş. Ondan mıdır? 4 ay fark olması çok etkiler mi? Genişletmek için tıkla... Download the latest official NVIDIA drivers En son resmi NVIDIA sürücülerini indirin www.nvidia.com.tr Bu siteden ekran kartını seçip driver kurar mısın?
mkt80 dedi: Windows Update otomatik kurmuş. Ekran kartı sürücüsünn 4 ay eski olan bir sürümü yüklenmiş. Ondan mıdır? 4 ay fark olması çok etkiler mi? Genişletmek için tıkla... Download the latest official NVIDIA drivers En son resmi NVIDIA sürücülerini indirin www.nvidia.com.tr Bu siteden ekran kartını seçip driver kurar mısın?
Berk Chelik Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 2.228 Çözümler 7 11 Eylül 2022 #10 Otomatik kurulan driverler sıkıntı çıkarabiliyor DDU ile silip kendiniz kurun.