Gençler selam. Yeni bir sistem toplamıştım. Pek anlamıyorum bilgisayardan, tanıdık bir teknik servisci vardı sağ olsun topladı kurdu Windows'u falan. Eve geldim, Valorant'ta 250 FPS 300 FPS arası alıyordum. Birkaç gün sonra kendim format attım, sürücüleri kurdum FPS'im 200-160'a kadar düştü. Driverlerdan kaynaklı oldunu düşünüyorum. Çözümü var mı yoksa tekrar aynı yere götürüp format mı attırayım?
Grafik ayarlarını değiştirmiş olabilir misiniz düşüğe çekmeyi deneyin bütün ayarları düşüğe alın bu oyunda görsellik önemli değil yani belki format atınca grafik ayarları otomatik olarak değişmiş olabilir.
Grafik ayarlarını değiştirmiş olabilir misiniz düşüğe çekmeyi deneyin bütün ayarları düşüğe alın bu oyunda görsellik önemli değil yani belki format atınca grafik ayarları otomatik olarak değişmiş olabilir.
Bir de ekran kartı sürücüsünü nereden kurdunuz NVIDIA'nın kendi sitesinden mi?
Bir de ekran kartı sürücüsünü nereden kurdunuz NVIDIA'nın kendi sitesinden mi?
Ve anakartınızın modelini internete yazıp oradan en uygun sürücüleri indirmelisiniz.
Hocam NVIDIA'nın kendi sitesinden kurdum evet grafik ayarlarını evet denedim aynı grafik ayarlarında kullanıyorum işlemcim pek iyi olmadığı için sanırım düşüğe alınca bir şey değişmiyor hatta FPS'im düşüyordu format atmadan önce.
Hocam NVIDIA'nın kendi sitesinden kurdum evet grafik ayarlarını evet denedim aynı grafik ayarlarında kullanıyorum işlemcim pek iyi olmadığı için sanırım düşüğe alınca bir şey değişmiyor hatta FPS'im düşüyordu format atmadan önce.
Aslında işlemciniz kötü değil i3 9.nesil yani 1060 la gayet uyumlu sorunuza gelirsem aynı haritalarda mı denediniz oyunda haritaya göre FPS farklılıkları olabilir.
Aslında işlemciniz kötü değil i3 9.nesil yani 1060 la gayet uyumlu sorunuza gelirsem aynı haritalarda mı denediniz oyunda haritaya göre FPS farklılıkları olabilir.
Aklınızda soru işareti var ise bu videoyu izleyebilirsiniz sizin sistem özellikleriniz ile aynı ve düşük ayarlarda 200+ FPS alıyor zaten monitörünüz örneğin 144 Hz ise 200 FPS almanızın bir amacı yok yani demek istediğim bu FPS'ler fazlasıyla yeter ve bu sistem için normal yani sisteminiz iyi ekran kartı ve işlemciniz uyumlu.