asnc Decapat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 676 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #31 OYUNPClerin_Efendisi dedi: Güzel fikir . Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal aldığım bilgiler ile zengin olurdum.
OYUNPClerin_Efendisi dedi: Güzel fikir . Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal aldığım bilgiler ile zengin olurdum.
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 12 Ağustos 2021 #32 asnc dedi: Büyük ihtimal aldığım bilgiler ile zengin olurdum. Genişletmek için tıkla... Yanında USB getirirsin fark ettirmeden takarsın atarsın keyloggeri ama işte deep freeze var.
asnc dedi: Büyük ihtimal aldığım bilgiler ile zengin olurdum. Genişletmek için tıkla... Yanında USB getirirsin fark ettirmeden takarsın atarsın keyloggeri ama işte deep freeze var.
Eren.exe Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2019 Mesajlar 1.100 Çözümler 2 12 Ağustos 2021 #33 asnc dedi: BIOS virüsü öyle herkese bulaşmaz hocam çok çok nadirdir Genişletmek için tıkla... Hocam bu aralar takıntı yaptım ya dediğim şeyi yapsam kurtulmus oluyorum değil mi?
asnc dedi: BIOS virüsü öyle herkese bulaşmaz hocam çok çok nadirdir Genişletmek için tıkla... Hocam bu aralar takıntı yaptım ya dediğim şeyi yapsam kurtulmus oluyorum değil mi?
asnc Decapat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 676 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #34 Eren.exe dedi: Hocam bu aralar takıntı yaptım ya dediğim şeyi yapsam kurtulmus oluyorum değil mi? Genişletmek için tıkla... BIOS sıfırlamaktan bashediyorsan kurtulursun.
Eren.exe dedi: Hocam bu aralar takıntı yaptım ya dediğim şeyi yapsam kurtulmus oluyorum değil mi? Genişletmek için tıkla... BIOS sıfırlamaktan bashediyorsan kurtulursun.
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.294 Makaleler 1 Çözümler 34 Yer Türkiye 12 Ağustos 2021 #35 Temiz format at, BIOS sıfırla. Sonra Kaspersky veya Bitdefender ile tam tarama yap.
isimsizkahraman Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2016 Mesajlar 4.548 Makaleler 4 Çözümler 55 Yer Akihabara 12 Ağustos 2021 #36 USB'yi temiz güvenli bir bilgisayarda hazırla, BIOS pilini söküp 10 saniye sonra tekrar tak ve F8 ile direk boot menü üzerinden giriş yapıp sisteme temiz kurulum yap.
USB'yi temiz güvenli bir bilgisayarda hazırla, BIOS pilini söküp 10 saniye sonra tekrar tak ve F8 ile direk boot menü üzerinden giriş yapıp sisteme temiz kurulum yap.