Derman94941 Picopat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 45 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar bir ara GTA'da bir hile yuklemistim, virüs gırmıstı. Her şeye izin vermistim iste formatladım. Şu anda sistemimde bir şey var mıdır?
Arkadaşlar bir ara GTA'da bir hile yuklemistim, virüs gırmıstı. Her şeye izin vermistim iste formatladım. Şu anda sistemimde bir şey var mıdır?
capybara4545 Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 348 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #3 Eğer ayarlardan sıfırladıysan silinmemiştir fakat BIOS'tan boot ettiysen temizlenmiş demektir.
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.856 Makaleler 3 Çözümler 59 6 Temmuz 2023 #4 Derman94941 dedi: Arkadaşlar bir ara GTA'da bir hile yuklemistim, virüs gırmıstı. Her şeye izin vermistim iste formatladım. Şu anda sistemimde bir şey var mıdır? Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum mu yaptınız yoksa sadece bilgisayar üzerinden formatladınız mı?
Derman94941 dedi: Arkadaşlar bir ara GTA'da bir hile yuklemistim, virüs gırmıstı. Her şeye izin vermistim iste formatladım. Şu anda sistemimde bir şey var mıdır? Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum mu yaptınız yoksa sadece bilgisayar üzerinden formatladınız mı?
Ç ÇAĞRl Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 702 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #5 Derman94941 dedi: Arkadaşlar bir ara GTA'da bir hile yuklemistim, virüs gırmıstı. Her şeye izin vermistim iste formatladım. Şu anda sistemimde bir şey var mıdır? Genişletmek için tıkla... USB ile temiz kurulum yaptıysanız temizlenir sıkıntı olmaz.
Derman94941 dedi: Arkadaşlar bir ara GTA'da bir hile yuklemistim, virüs gırmıstı. Her şeye izin vermistim iste formatladım. Şu anda sistemimde bir şey var mıdır? Genişletmek için tıkla... USB ile temiz kurulum yaptıysanız temizlenir sıkıntı olmaz.
Derman94941 Picopat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 45 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #6 Yukapian dedi: Temiz kurulum mu yaptınız yoksa sadece bilgisayar üzerinden formatladınız mı? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcıya verdim oda galiba temiz kurulum yaptı.
Yukapian dedi: Temiz kurulum mu yaptınız yoksa sadece bilgisayar üzerinden formatladınız mı? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcıya verdim oda galiba temiz kurulum yaptı.