Formattan sonra Wi-Fi 2 dişten fazla çekmiyor

joebarbao

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlmeci: İntel İ5 10400f Ekran Kartı: Asus Dual Rtx 2060 6 gb Ram:Pny 2*8 3200MHz Ssd: Kioxia Exceria 480GB sata Hdd: Seagate Barracuda 1TB Monitör:Rampage 23,8" RM-344 Led 144Hz 1ms Klavye:Gamebooster G918 Red Switch Beyaz Mouse:Razer Deathadder Essential Beyaz
Merhaba arkadaşlar dün bilgisayarıma format attım. Ama attıktan sonra tüm Wi-Fi ağlarda en fazla 2 düş veya tek diş çekiyor, sebebi nedir ve ne yapmam lazım? DNS hatası veriyordu. Tercih edilen DNS sunucusunu 8.8.8.8 ve diğer DNS sunucusunu 8.8.4.4 yaptım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bende TP-Link Wi-Fi adaptör vardı format attıktan sonra Wi-Fi bağlayınca ilk başlarda düzgün çalışıyordu sonra dediğiniz gibi oluyordu sorun ise Windows Update TP-Link adaptöre Realtek sürücüsü kurmuş belki sizde de sorun sürücüdür.

Hocam bende TP-Link Wi-Fi adaptör vardı format attıktan sonra Wi-Fi bağlayınca ilk başlarda düzgün çalışıyordu sonra dediğiniz gibi oluyordu sorun ise Windows Update TP-Link adaptöre Realtek sürücüsü kurmuş belki sizde de sorun sürücüdür.

Bende ki ASUS Wi-Fi adaptör ne yapmam lazım peki hocam pek bilgi sahibi değilim maalesef.

Hocam öncelikle arama çubuğuna Aygıt Yöneticisi yazın daha sonra ağ bağdaştırıcısına girin ASUS yazan adaptöre çift tıklayın mümkünse fotoğraf gönderin.

Hocam öncelikle arama çubuğuna Aygıt Yöneticisi yazın daha sonra ağ bağdaştırıcısına girin ASUS yazan adaptöre çift tıklayın mümkünse fotoğraf gönderin.

Buyurun hocam, güncellemelerine baktım güncel diyor.

Dosya Ekleri

• Ek Açıklama 2025-12-14 122209.png
    Ek Açıklama 2025-12-14 122209.png
    309,4 KB · Görüntüleme: 8
Buyurun hocam, güncellemelerine baktım güncel diyor.

Evet hocam bendeki sorun sizde de Realtek yazıyor hatalı sürücü kurulu şimdi aynı pencerede ayrıntılar kısmında bir kutu olacak oradan donanım kimliği seçin ve en baştakini bana göndermeniz lazım fotoğraf çeksenizde olur eğer kopyala yapıştır yapamıyorsanız.

Evet hocam bendeki sorun sizde de Realtek yazıyor hatalı sürücü kurulu şimdi aynı pencerede ayrıntılar kısmında bir kutu olacak oradan donanım kimliği seçin ve en baştakini bana göndermeniz lazım fotoğraf çeksenizde olur eğer kopyala yapıştır yapamıyorsanız.

Buyurun hocam.

Ek Açıklama 2025-12-14 122545.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı