Formattan sonra Windows kurulmuyor

GÖRKEM ERKÜNT

Hectopat
RAM
8x2 RAM 2133MHz
SSD veya HDD modeli
SSD 128GB HDD 500GB
Ekran kartı
GTX 1060 ROG Strix
Anakart
MSI B150M Gaming3
İşlemci
i5 6500
Arkadaşlar merhaba normal masaüstü PC kullanıyordum oyunlarda takılma yaşadığım için format atmaya karar verdim daha önceden hazirladigim ve sürekli format attigim USB ile format attım daha öncesinde bu kasaya atmıştım bir sorun yaşamamıştım ama bu sefer attığımda Windows normal şekilde kuruldu her şeyimi indirdim takılmalar vardı bende kapattım biraz dinlesin diye bilgisayar ama geri gelip açtığımda Windows acilmiyor kendini onarmıyor. Her şeyi denedim SSD Windows kuruyordum hard diske kurdum yine Windows kurulmuyor açılış ekraninda MSI ekraninda kalıyor. RAM'ları çıkarıp denedim depolama degistirdim kasanın içini temizledim BIOS'u sıfırladım ama düzelmiyor. Sorunun anakarttan kaynaklı olduğunu düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Format kaynağını değiştirdin mi? Farklı bir USB'ye yeniden indirip atmayı denedin mi?

Hayır yeni bir USB ile denemedim daha önceden sıkıntı olmadığı için ama yarın yeni bir USB ile deneyeceğim eğer yine tekrar ederse anakartta bir problem olduğunu soyleyebilir miyiz yoksa SSD veya HDD'den kaynaklı olabilir mi?

Farklı bir usb ile denedim ama yine aynı sorun oluyor sizce ssd mi sorun ?

Son düzenleme:
Hayır yeni bir USB ile denemedim daha önceden sıkıntı olmadığı için ama yarın yeni bir USB ile deneyeceğim eğer yine tekrar ederse anakartta bir problem olduğunu soyleyebilir miyiz yoksa SSD veya HDD'den kaynaklı olabilir mi?

Farklı bir usb ile denedim ama yine aynı sorun oluyor sizce ssd mi sorun ?
Bu tarz durumlarda genelde yükleme noktasında sorun oluyor. Farkli bir SSD veya HDD takma şansınız var mı?

Normal SSD sistem kuruyordum onda sorun olduğunu düşündüm ve kasadan soktugum HDD kurulum yapmayı denedim yine aynı sorun ile karşılaştım benim SSD ve HDD bozuktur diye başka arkadaşımdan HDD aldım Windows 7 kuruluydu oda Windows ekraninda dönüyor sonra durup mavi ekran verip hızlı şekilde kapaniyordu bende Windows 10 kurulum yapmayı denedim ve normal aldığım hatayı aldım yükleme yapıyorum bilgisayar açılırken dönüyor anakart ekranı geliyor yani MSI sonra döndükten sonra yeniliyor kendini ve ekran şekli bozuk bir şekilde donup kalıyor veya dönüp duruyor ben anakarttan kaynaklı olduğunu düşünüyorum artik sizce başka birseyden kaynaklı olabilir mi ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı