Onlycrew Hectopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2022 #1 RAM 8,00 GB Ekran kartı İntel Grapish Family Anakart Lancer 5A5 İşlemci INTEL(R)Core(TM) i5-4210U CPU @ 1.70GHz 2.40GHZ Bu ne? Format attıktan sonra aldım bu hatayı.
samikaya454 Decapat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Diğer 14 Mart 2022 #2 Onlycrew dedi: Eki Görüntüle 1331828 Bu ne? Format attıktan sonra aldım bu hatayı. Genişletmek için tıkla... Driverları yükledin mi? Artı 0 Eksi
Onlycrew dedi: Eki Görüntüle 1331828 Bu ne? Format attıktan sonra aldım bu hatayı. Genişletmek için tıkla... Driverları yükledin mi?
KS KS Onlycrew Hectopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2022 #3 samikaya454 dedi: Driverları yükledin mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, _, nasıl yüklendiğini bilmiyorum. Artı 0 Eksi
samikaya454 dedi: Driverları yükledin mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, _, nasıl yüklendiğini bilmiyorum.
samikaya454 Decapat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Diğer 14 Mart 2022 #4 Onlycrew dedi: Hayır, _, nasıl yüklendiğini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Internete işlemci adı ve driver yaz Intel resmi sitesinden indir. Örnek: i3 10100F driver. Eğer yapamadıysan Çözüldü: "Your computer's Graphics Card is not compatible with Roblox" hatası Bu uzun sürebilir ama kesin sonuç verir. Artı 0 Eksi
Onlycrew dedi: Hayır, _, nasıl yüklendiğini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Internete işlemci adı ve driver yaz Intel resmi sitesinden indir. Örnek: i3 10100F driver. Eğer yapamadıysan Çözüldü: "Your computer's Graphics Card is not compatible with Roblox" hatası Bu uzun sürebilir ama kesin sonuç verir.
KS KS Onlycrew Hectopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2022 #5 NVIDIA 840M var. samikaya454 dedi: Internete işlemci adı ve driver yaz Intel resmi sitesinden indir. Örnek: i3 10100F driver. Eğer yapamadıysan Çözüldü: "Your computer's Graphics Card is not compatible with Roblox" hatası Bu uzun sürebilir ama kesin sonuç verir. Genişletmek için tıkla... Onuda indireceğim. samikaya454 dedi: Internete işlemci adı ve driver yaz Intel resmi sitesinden indir. Örnek: i3 10100F driver. Eğer yapamadıysan Çözüldü: "Your computer's Graphics Card is not compatible with Roblox" hatası Bu uzun sürebilir ama kesin sonuç verir. Genişletmek için tıkla... Orada bunu indiririn diyor bunu dedi eror xd. Son düzenleme: 14 Mart 2022 Artı 0 Eksi
NVIDIA 840M var. samikaya454 dedi: Internete işlemci adı ve driver yaz Intel resmi sitesinden indir. Örnek: i3 10100F driver. Eğer yapamadıysan Çözüldü: "Your computer's Graphics Card is not compatible with Roblox" hatası Bu uzun sürebilir ama kesin sonuç verir. Genişletmek için tıkla... Onuda indireceğim. samikaya454 dedi: Internete işlemci adı ve driver yaz Intel resmi sitesinden indir. Örnek: i3 10100F driver. Eğer yapamadıysan Çözüldü: "Your computer's Graphics Card is not compatible with Roblox" hatası Bu uzun sürebilir ama kesin sonuç verir. Genişletmek için tıkla... Orada bunu indiririn diyor bunu dedi eror xd.
samikaya454 Decapat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Mart 2022 #6 Onlycrew dedi: NVIDIA 840M var. Onuda indireceğim. Eki Görüntüle 1331846 Orada bunu indiririn diyor bunu dedi eror xd. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarında framework kurulu değil xd Bilgisayarinin kac bit oldugunu soylersen sana bir link gonderecegim onu kuracaksin. Artı 0 Eksi
Onlycrew dedi: NVIDIA 840M var. Onuda indireceğim. Eki Görüntüle 1331846 Orada bunu indiririn diyor bunu dedi eror xd. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarında framework kurulu değil xd Bilgisayarinin kac bit oldugunu soylersen sana bir link gonderecegim onu kuracaksin.