akNN Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 63 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #1 Amcam İngiltere'den Borussia Dortmund forması getirdi fakat aldığı yerde isimli yokmuş isimsiz getirdi. Arkasına isim yazdırmak istiyorum bunu nereden yapabilirim? Resmi mağazalar yapar mı?
Amcam İngiltere'den Borussia Dortmund forması getirdi fakat aldığı yerde isimli yokmuş isimsiz getirdi. Arkasına isim yazdırmak istiyorum bunu nereden yapabilirim? Resmi mağazalar yapar mı?
SpeeQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.703 Çözümler 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #2 Resmi mağazaların yapacağını sanmam. Mahalle formacıları basıyorlar. Tabi güvenebilirsen.
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.957 Makaleler 8 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 16 Eylül 2023 #3 Decathlon'da basıyorlardı diye hatırlıyorum, ne kadar kaliteli olur bilemeyeceğim.
akNN Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 63 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #4 SpeeQ dedi: Resmi mağazaların yapacağını sanmam. Mahalle formacıları basıyorlar. Tabii güvenebilirsen. Genişletmek için tıkla... Onlar sıkıntılı işler pek güvenemiyorum. ardacanci dedi: Decathlon'da basıyorlardı diye hatırlıyorum, ne kadar kaliteli olur bilemeyeceğim. Genişletmek için tıkla... İnternette gördüm ama font düz Süper Lig tarzıymış.
SpeeQ dedi: Resmi mağazaların yapacağını sanmam. Mahalle formacıları basıyorlar. Tabii güvenebilirsen. Genişletmek için tıkla... Onlar sıkıntılı işler pek güvenemiyorum. ardacanci dedi: Decathlon'da basıyorlardı diye hatırlıyorum, ne kadar kaliteli olur bilemeyeceğim. Genişletmek için tıkla... İnternette gördüm ama font düz Süper Lig tarzıymış.
SpeeQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.703 Çözümler 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #5 akNN dedi: Onlar sıkıntılı işler pek güvenemiyorum. Genişletmek için tıkla... Haklısınız. Orijinal Dortmund formam olsaydı ben de riske atmazdım
akNN dedi: Onlar sıkıntılı işler pek güvenemiyorum. Genişletmek için tıkla... Haklısınız. Orijinal Dortmund formam olsaydı ben de riske atmazdım