dustin poirier Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 1.173 Çözümler 6 8 Kasım 2023 #11 TheAny dedi: GPT konusunda; iki tane init var, classa aktarmak nasıl olur bilmiyorsun ama "yapıcı" diye methoda comment bırakmışsin. Orm nedir araştır. Fakat Orm'a varana kadar OOP nedir vs onları öğren. Genişletmek için tıkla... OOP mantığını Java'dan biliyorum ama C#'da pek tecrübem yok.
TheAny dedi: GPT konusunda; iki tane init var, classa aktarmak nasıl olur bilmiyorsun ama "yapıcı" diye methoda comment bırakmışsin. Orm nedir araştır. Fakat Orm'a varana kadar OOP nedir vs onları öğren. Genişletmek için tıkla... OOP mantığını Java'dan biliyorum ama C#'da pek tecrübem yok.
TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.073 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 8 Kasım 2023 #12 dustin poirier dedi: OOP mantığını Java'dan biliyorum ama C#'da pek tecrübem yok. Genişletmek için tıkla... OOP mantığını bilsen dilden bağımsız olduğunu anlar ve OOP yapısını destekleyen her dilde zorlanmadan geliştirme yapardın. Detaylı bir şekilde öğrenmeni tavsiye ederim.
dustin poirier dedi: OOP mantığını Java'dan biliyorum ama C#'da pek tecrübem yok. Genişletmek için tıkla... OOP mantığını bilsen dilden bağımsız olduğunu anlar ve OOP yapısını destekleyen her dilde zorlanmadan geliştirme yapardın. Detaylı bir şekilde öğrenmeni tavsiye ederim.