Merhaba arkadaşlar. 1,9 milyon bütçe ile sportage mi Formentor mü alınmalı, neden? Uzun yıllar kullanmayı planlıyorum, ilk aradığım sorunsuzluk. Teşekkürler.
Tucson ile Sportage ile kuzen, teknik alt yapıları aynı, onda olan sorun öbüründe de olur.Sportage kronik sorunu çok diye biliyorum. O fiyatlara başka model arabalarda bakılabilir. Tucson, Qashqai, Tiggo 8 vs.
Merhaba arkadaşlar. 1,9 milyon bütçe ile sportage mi Formentor mü alınmalı, neden? Uzun yıllar kullanmayı planlıyorum, ilk aradığım sorunsuzluk. Benzinli ve 2023 model üstü önerilerinize açığım. Teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar. 1,9 milyon bütçe ile sportage mi Formentor mü alınmalı, neden? Uzun yıllar kullanmayı planlıyorum, ilk aradığım sorunsuzluk. Benzinli ve 2023 model üstü önerilerinize açığım. Teşekkürler.
1.5tsi + dsg şehiriçi 8 litreyi bile görmez.Formentor fazla yakıyor diye biliyorum ama burada öncelik sorunsuzluk ise bence Corolla cross iyi bir tercih olacaktır.
Ciddi km yapmiyorsaniz yasatmaz, zaten tam emin degilim ama 8 yil veya 160.000 km garanti var ve o km'yi rahatlikla gectikten sonra belki degisim ister diyorlar. Benim de onerim uzun omurlu dayanikli arac istiyorsaniz Corolla Cross olacaktir.Corolla Cross'un bataryasıyla ilgili sorun yaşanır mı ileride? Kaç yıl ömrü var bataryanın?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.