Yararsız Üye Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ocak 2014 Mesajlar 7.583 Makaleler 10 Çözümler 9 5 Ocak 2021 #11 Yararsız Üye dedi: Tamam F1'e ilgi duymuş olabilirsin de hiçbir yerde görünmeyip "sayısız" yarışa "gittiğini" iddia etme artık, komik oluyor. Genişletmek için tıkla... Hikmet Benol dedi: 1 sene önce zaten F1'e ilgi duydum ve ilgilenmeye başladım eğer benim için diyorsanız. Genişletmek için tıkla... Bunu sen demediğine göre üstüne alınmana gerek yok.
Yararsız Üye dedi: Tamam F1'e ilgi duymuş olabilirsin de hiçbir yerde görünmeyip "sayısız" yarışa "gittiğini" iddia etme artık, komik oluyor. Genişletmek için tıkla... Hikmet Benol dedi: 1 sene önce zaten F1'e ilgi duydum ve ilgilenmeye başladım eğer benim için diyorsanız. Genişletmek için tıkla... Bunu sen demediğine göre üstüne alınmana gerek yok.
SIOBHAN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.231 Çözümler 3 5 Ocak 2021 #12 Motorsports sitesi ve Twitch'den de Emre Baltaoğlu'nu takip edebilirsin, yeterli olur.
shavyy Hectopat Katılım 14 Ekim 2019 Mesajlar 61 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #13 Hikmet Benol dedi: F1'in Türkiye'de çok güzel kemik kitlesi var yarış ülkesine gelince bir anda F1'ci olan değil bütün yarışları izleyen ve sezonu takip eden kemik kitle sen ne güzelsin. Genişletmek için tıkla... Türkiye ye geldiğinden haberim bile yoktu dostum.
Hikmet Benol dedi: F1'in Türkiye'de çok güzel kemik kitlesi var yarış ülkesine gelince bir anda F1'ci olan değil bütün yarışları izleyen ve sezonu takip eden kemik kitle sen ne güzelsin. Genişletmek için tıkla... Türkiye ye geldiğinden haberim bile yoktu dostum.