Çözüldü Formula-1 Türkçe Yama

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

caliskan0221

Hectopat
Selamlar. Formula-1 2020 Türkçe yama çalışması gördüm. Araştırdığım zaman birkaç farklı sitede indirme linkleri mevcut. Bir Türkçe yama çeviri grubu çeviri aşamasında onu biliyorum. Fakat anlamadığım ve emin olmadığım konu ise şu; Birçok indirme linki olan çeviri hangi grubun bilen veyahut tamamlanmış bir yamayı Steam üzerinden kullanan deneyimleyen var mı?

Çeviri yapan grup ismini yazmak site içerisinde yasak mı bilmediğim için paylaşmadım. Çünkü başka bir forumda tartışmalı bir gruptu burada benzer bir sorun yaşadı ise bende bu yüzden eleştiri oklarına maruz kalmam istemedim.

( İsmini paylaşmadığım Türkçe yama çeviri grubu, ücretli bir grup ve yamalarına güncelleme desteği sunuyor. Fakat Türkçe yama çalışmalarının bitmesini bekleyemecek kadar sabırısızım o yüzden Formula-1 2020 Türkçe yama deneyimi olan varsa ve cevaplarsa sevinirim.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
@caliskan0221
@Anonymous Çeviri size yardımcı olacaktır. Başka çeviren olduğunu sanmıyorum. 1 yıldan uzun sürmüş zaten. Her yıl çıkan oyun için ne kadar değer bilmiyorum. Zaten çevirmenin anlamlı olduğu çok da bir şey yok bence.
Bu zamana kadar Formula-1 oyunlarına her sene yenilendiği için evet Türkçe yama çalışması yapılmadı fakat 2020 neden çevirildi derseniz; Artık EA games yayıncısı oldu ve F-1 oyunları her sene 92 TL fiyatından çıkış yapıyordu. EA games ile birlikte F-1 2021 artık 92TL den değil, 400 TL gibi rakamdan satışa çıktı. Yani artık birçok kişi F-1 2020 oynayacak. Türkçe ye gerek varmı? Evet var. NFS gibi arcade veya basit bir simülasyon oyunu değil, kariyer modu özellikle Türkçe yama gerektiriyor. Bir çok kural mevcut İngilizce si zayıf olan veya F1 terimleri ile birlikte kurallarına hakim olmayan biri için, bin arabaya ilerle. Bunu yapanda zaten 2 saatten fazla oyunu oynayamayan kişiler. Şimdi siz bu çevirilerden herhangi birini denediniz mi ben o soruma cevap alamadım. Farklı çeviren tamamlanmış bir Türkçe yama çalışması mevcut. Anonymous çeviri henüz tamamlanmadı. Anonymous bildiğim ve takip ettiğim bir grup. F-1 2020 çevirisi tamamlanmış bir deneyiminiz olmadı ise sorularıma cevap alabilmiş olmayacağım. ;)

Daha kısası. Tamamlanmış F-1 2020 Türkçe yama çalışması var. Gerekli gerekli değil kısmı soruma dahil değil. Tamamlanmış bir F-1 2020 Türkçe yama çalışmasını Steam üzerinden deneniz mi? Çalışıyor mu? Yardım istediğim konu bu..

Son düzenleme:
Türkçe ye gerek varmı? Evet var.
Yok. İngilizce öğrenmeye gerek var.
2 gram oyun oynamış birisi zevk alacak şekilde dil bilmeden oyunu oynayabilir. Büyük hikayeler dönmüyor oyunda.

Hayatımda oyun oynarken çeviri yüklemedim. Kendisinde Türkçe varsa kullanırım, eleştiririm. Yoksa umurumda olmaz.
Ben size çevirenlerin temsilcisini önerdim. O kadar çevirdiklerine göre oynamıştır diye.
Adamlar konu açtı. Bitmiş ve çalışıyor olsa gerek ki adamlar yayınlayıp üyelik sistemimizle alabilirsiniz demiş.

@Anonymous Çeviri size yardımcı olacaktır.
Şu lafı anlamayıp üzerine 57 kere çalışır durumda mı, deneyimlediniz mi diyen biriyle daha fazla muhatap olmayacağım. Başarılar.

Artı -1 Eksi
@caliskan0221

Çözüm
@caliskan0221
Teşekkür ederim. :)

Merhaba,

F1 2020 Türkçe çevirimiz dün yayınlandı. Üyelik sistemimiz üzerinden yamaya erişebilirsiniz.
Evet bugün @332579 arkadaşımızın sayesinde bilgim oldu. Hatırlar mısınız bilemem ama F-1 2018 içinde bir hayli konuşmuştuk sizler ile. Kısmet 2020 oyununa oldu. Teşekkürler! Bir oyunu daha Türkçe oynama keyfine varacağız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı