A Ahmet Kutlu Hectopat Katılım 9 Ekim 2014 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2014 #1 Arkadaşlar sizden yardım isteceğim. Benim anakartım Crosshire Formula V. İşlemcim ise AMDFX 8350. Ben buna h100i su soğutma mı yapsam yoksa cooler masterın rr-212 cpu fanını mı alsam karar veremedim. Bi yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ekim 2014
Arkadaşlar sizden yardım isteceğim. Benim anakartım Crosshire Formula V. İşlemcim ise AMDFX 8350. Ben buna h100i su soğutma mı yapsam yoksa cooler masterın rr-212 cpu fanını mı alsam karar veremedim. Bi yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 9 Ekim 2014 #2 Su soğutma alabilirsiniz: Cooler Master: Nepton 280L Isınma sorunu da olmaz. Overclock da yaparsınız.
Su soğutma alabilirsiniz: Cooler Master: Nepton 280L Isınma sorunu da olmaz. Overclock da yaparsınız.
A Ahmet Kutlu Hectopat Katılım 9 Ekim 2014 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2014 #3 anladım teşekkürler
AlphaOMG Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Kasım 2013 Mesajlar 1.978 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2014 #4 Eğer 5 ghz ve üzerini zorlayacaksan al. Yapmayacaksan şayet gerek yok iyi bir hava soğutma her türlü işini görecektir. Cooler Master Hyper 212 evo ya da Thermaltake NIC C4 bu ikisi senin her türlü isteğini karşılar.
Eğer 5 ghz ve üzerini zorlayacaksan al. Yapmayacaksan şayet gerek yok iyi bir hava soğutma her türlü işini görecektir. Cooler Master Hyper 212 evo ya da Thermaltake NIC C4 bu ikisi senin her türlü isteğini karşılar.
A Ahmet Kutlu Hectopat Katılım 9 Ekim 2014 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2014 #5 arkadaşım formula v lerde ısınma sorunu oldugunu söylediği için bende sıvı soğutma döndüm sence ısınma sorunu olurmu
arkadaşım formula v lerde ısınma sorunu oldugunu söylediği için bende sıvı soğutma döndüm sence ısınma sorunu olurmu
AlphaOMG Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Kasım 2013 Mesajlar 1.978 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2014 #6 Anakart ısınıyorsa işlemci soğutma anakartının sıcaklığına etki etmez zaten. Onun için alıyorsan yanlış yerdesin.
Anakart ısınıyorsa işlemci soğutma anakartının sıcaklığına etki etmez zaten. Onun için alıyorsan yanlış yerdesin.