Fornite AMD ekran kartı ile nasıl açılır?

Choxlea

Femtopat
Daha fazla  
Ben Fortnite'yi harici ekran kartım olan AMD ile açmak istiyorum. Bunun için oyun moduna girdim sonra oyunumu seçip ekran kartı ile çalıştırıcaktım ancak Fortnite'yi göremedim. Nasıl çözerim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarlar/Sistem/Monitör/Grafik Ayalarları deyin. Buradan istediğiniz oyunu veya programı seçip yüksek performans GPU olarak ayarlayın.

Grafik ayarları menusunden Fortnite'nin kurulu oldugu dosyayı bulup Fortnite'yi ekle ve yüksek performans olarak seç AMD ekran kartını kullanacaktır.

3D ile başlayan bir ayar olması lazım oradan oyunu ekleyebilirsin.

Grafik ayarları menusunden Fortnite'nin kurulu oldugu dosyayı bulup Fortnite'yi ekle ve yüksek performans olarak seç AMD ekran kartını kullanacaktır.

Fortnite oyunlar klasöründe ancak ben oyunlar klasörüne göz at deyince orada gözükmüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fortnite oyunlar klasöründe ancak ben oyunlar klasörüne göz at deyince orada gözükmüyor.

Hocam oyuna girin oyun calisir haldeyken Görev Yöneticisi'nden Fortnite calisiyor olarak gozukecektir sag tik yapip dosya konumunu ac diyin dosya konumunu kopyalayin grafik ayarlarindaki yere yapistirip oyununuzu secin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…