M mnemosyne Femtopat Katılım 11 Aralık 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Kadın 13 Aralık 2023 #1 Epic Games'ten Fortnite'a girdiğimde birkaç saniye sonra crash veriyor, ne yaptıysam çözülemedi, daha önce de olmuştu ama bir şekilde çözmüştüm diye hatırlıyorum, bu sefer hiçbiri olmadı. Dosya Ekleri resim_2023-12-13_213247921.png 28,3 KB · Görüntüleme: 46 Son düzenleyen: Moderatör: 13 Aralık 2023
Epic Games'ten Fortnite'a girdiğimde birkaç saniye sonra crash veriyor, ne yaptıysam çözülemedi, daha önce de olmuştu ama bir şekilde çözmüştüm diye hatırlıyorum, bu sefer hiçbiri olmadı.
I isaerenc Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #2 Oyunu silip baştan yüklemek. Format atmak. Driver'ları güncellemek. XMP kapatmak. Ekran kartı sürücüsünü DDU ile temizleyip eski bir sürümü kurmak. Bunları denemeni öneririm. Ekran kartı sürücüsünü güncelleme varsa güncellemeyide deneyebilirsin. XMP kapalıysa açabilirsin. Artı 0 Eksi
Oyunu silip baştan yüklemek. Format atmak. Driver'ları güncellemek. XMP kapatmak. Ekran kartı sürücüsünü DDU ile temizleyip eski bir sürümü kurmak. Bunları denemeni öneririm. Ekran kartı sürücüsünü güncelleme varsa güncellemeyide deneyebilirsin. XMP kapalıysa açabilirsin.