Fornite taygası nedir?

chuck11

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 80TL'ye Battle Pass ve birkaç şey de veriyor 1000 vb var içinde şimdi ben bunu alınca battlepast ve vbucks geliyor mu? Mesela ben Battle Pass bitmeden hemen önce aldım hem önceki hem de diğer Battle Pass'leri oynayabilecek miyim ve her ay için mi geçerli bu 1000vb olayı?

Bir de eminem ve snopp dogg ne zaman bitiyor bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam tayfa paketinde hem Battle Pass geliyor hem de 1000 vbucks geliyor ekstra kostüm seti ve Rocket League premium Pass geliyor her ay 80 TL ücretini öderseniz tayfa paketinin kostüm seti tarzını ve 1000 vbucksu alırsınız işinize yaradıysa çözüm olarak işaretlersiniz iyi sosyaller.

Hocam tayfa paketinde hem Battle Pass geliyor hem de 1000 vbucks geliyor ekstra kostüm seti ve Rocket League premium Pass geliyor her ay 80 TL ücretini öderseniz tayfa paketinin kostüm seti tarzını ve 1000 vbucksu alırsınız işinize yaradıysa çözüm olarak işaretlersiniz iyi sosyaller.
Peki eminem ve snopp dogg ne zaman bitecek ?
Hem de mesela battlepast 1 aralıkta bitecek ben 30 kasımda alırsam hem bitecek battle past hem de diğer battlepastmi benim olacak ?

Peki eminem ve snopp dogg ne zaman bitecek?
Hem de mesela battlepast 1 Aralıkta bitecek ben 30 Kasım'da alırsam hem bitecek Battle past hem de diğer battlepastmi benim olacak?

Hocam eminem ve snopp dogg bu sezon sonuna kadar olacağını düşünüyorum.
Hocam tayfa paketini diyelim ayın 25'inde aldınız sezon 30'da bitti yeni sezona geçerkende Battle Pass'i veriyor o konuda şüpheniz olmasın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı