Bir tane Nintendo Switch Lite aldım yanına da luigis mansion aldım oynadım bitirdim yeni oyun almak istediğimde cüzdanım pek sevinmedi ben de ücretsiz oyunlara bıktım ve aklıma Nintendo'dan Fornite'a başlamak geldi. Daha çok Call of Duty, GTA 5, GTA 4, RDR1, RDR2, The Last of Us God of War, Astro Bot tarzı oyunlar oynarım ve çok severim. Sizce Fornite başlamalı mıyım?
Vallahi tam aksiyon oyunları oynuyormuşsunuz hocam. Fortnite biraz daha inşa ile oynanan bir Battle Royale türü. Sevmeyebilirsiniz ama ücretsiz olduğu için denemeye değer.
Bir tane Nintendo Switch Lite aldım yanına da luigis mansion aldım oynadım bitirdim yeni oyun almak istediğimde cüzdanım pek sevinmedi ben de ücretsiz oyunlara bıktım ve aklıma Nintendo'dan Fornite'a başlamak geldi. Daha çok Call of Duty, GTA 5, GTA 4, RDR1, RDR2, The Last of Us God of War, Astro Bot tarzı oyunlar oynarım ve çok severim. Sizce Fornite başlamalı mıyım?
Fortnite genel olarak bakılınca Battle Royale oyunudur fakat Roblox gibi içinde birçok oyun modu bulunduran bir oyun. Başlarda eğlenebilirsiniz fakat ileride eşleştirme sistemi sizi botlardan ziyade gerçek oyuncularla eşleştireceği için Battle Royale modunda zorlanabilirsiniz o cihaz ile. Ama dediğim gibi bir çok oyun modu var şans verebilirsiniz.
Vallahi tam aksiyon oyunları oynuyormuşsunuz hocam. Fortnite biraz daha inşa ile oynanan bir Battle Royale türü. Sevmeyebilirsiniz ama ücretsiz olduğu için denemeye değer.
Fortnite genel olarak bakılınca Battle Royale oyunudur fakat Roblox gibi içinde birçok oyun modu bulunduran bir oyun. Başlarda eğlenebilirsiniz fakat ileride eşleştirme sistemi sizi botlardan ziyade gerçek oyuncularla eşleştireceği için Battle Royale modunda zorlanabilirsiniz o cihaz ile. Ama dediğim gibi birçok oyun modu var şans verebilirsiniz.