Forspoken FSR 3 & FG testi

İşletim sistemi
Windows 11
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Hocam o yaşadığınız droplar gecikmeler hepsinin asıl kaynağı gecikmeli çıkan kareye gecikme önleyici sistemin uygulanmamış olması. Bakın sadece 7000 serisinde olan antilag+ açıldığı zaman %1 Low FPS 50'den 90 çıkıyor. Yani NVIDIA seviyesine geliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bakın aynı oyun burada da DLSS 3 tarafında %1 Low FPS 90. eğer ki AMD fg getireceği oyuna anti lag+ getirirse ve adamakıllı çalışırsa muazzam olur

Hocam bende RX 6600 ile forspoken testini az önce yaptım. FPS'ler çok güzel artıyor. 40 - 50 FPS'lerden fg + quality ile 120 FPS'lere çıkıyorum ancak akıcılık olmuyor. Mouse sağa sola çevirirken gecikmeyi feci bir şekilde hissediyorum. Bu gecikme fg açınca oluyor bu arada. Normal FSR 3'te herhangi bir gecikme yok ancak fg açınca aşırı derecede lag oluyor. Bu şekilde bir işe yaramaz yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…