Forspoken, FSR 3 ve Frame Generation On vs Off

Böyle böyle hatalar var işte, NVIDIA tarafında'da var. Ama onda biraz daha stabil ve tam göz önünde değil. Daha var'da atılmıyor.

Son düzenleme:
Böyle böyle hatalar var işte, NVIDIA tarafında'da var. Ama onda biraz daha stabil ve tam göz önünde değil. Daha var'da atılmıyor.

Eki Görüntüle 1965507

FSR 3 için Balanced altı kullanılamayacak düzeyde şuan. Özellikle Ultra Performance oyunu çok fena şekilde blurluyor. Bu seçeneklerin amacı zaten grafikten maksimum şekilde feragat edip oyunu akıcı hale getirmek ama bana kalırsa biraz daha düzeltilmesi gerekiyor.

Onun dışında Balanced ve üstlerinde ciddi bir sıkıntı görmedim, DLSS kullanmadığım için karşılaştırma yapamam fakat normalde de FSR 2 kullanan birisi olarak 2'ye göre çok daha başarılı bir hale getirilmiş. Henüz daha yeni olduğu için 3.1 veya 3.5 gibi yeni güncellemelerle çok daha üst düzey olacaktır diye tahmin ediyorum. Üstüne birde Cyberpunk gibi oyunlara eklenirken uzak detayların daha iyi gözükmesini ayarlarlarsa görüntü anlamında DLSS gerisinde kaldığını düşünmüyorum.

Ban sana birazdan, DLSS 3 ve FSR 3 karşılaştırmalarını fotoğraf ile atacağım bakarsın farka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…