Forspoken, FSR 3 ve Frame Generation On vs Off

FSR 3.0, RX 590 ve üstünü destekliyor. FG ise RX 5700 ve üstünü destekliyor. NVIDIA tarafında ise RTX 20, 30, 40 serileri her ikisini de destekliyor.

Teknolojinin çalışma prensibine baktığımda FG'yi de aslında tüm kartlar destekliyor olmalı, yani algoritma beklediğimden çok daha basitmiş.

Lakin AMD sanıyorum "60 kareyi sen öncesinde alıyor olmasın FG dezavantajlarını minimuma indirmek için" anlayışı ile kısıtlama koymuş. Ben optik akış gücünden sebeptir sanıyordum öncesinde ama alakası yokmuş.

@662040 Oyunda hangi ayarları kapatayım iyi görüntü için

Motion blur ve Depth of Filed kapat RT açık geliyor Ona'da bir bak.

@kino Hocam bu 12 oyuna 7000 serisi için destek geldi olay ne?

HYPER-RX mi AFMF mi

Gördüm de kafam karıştı. Şimdi bu 12 oyuna FG desteği ile beraber mi geldi? Yoksa sadece FSR 3.0 olarak mı? Net ve anlaşılır bir link bulamadım.

Aynen ben'de o durumdayım.

Oyunu indiriyorsun demo olarak veya satın alarak. Bulabilirsen 1.22 sürümü olması lazım.

Oyun için'de aynı grafik ayarı gibi bir ayar var onu etkibleştiriyorsun.

Laptopu satıp 6700 XT sisteme geçesim geldi şimdi

Vallahi hocam, bir şey tam belii değil AMD, kafa kurcalıyor şu an. Bİr anda 3-4 şey açıkladı bugün kfam karıştı.
Hocam bu FSR 3'den önce geçme planlarım vardı ancak laptopun rahatlığı yüzünden o cesareti bulamadım bir türlü. Neredeyse tüm oyunları sorunsuz açtığı için çok da gereği yok.

Immortals of Aveum'a geldi FSR 3

Hocam bu FSR 3'den önce geçme planlarım vardı ancak laptopun rahatlığı yüzünden o cesareti bulamadım bir türlü. Neredeyse tüm oyunları sorunsuz açtığı için çok da gereği yok.

Kullanım alanına bağlı hocam. Okuyorsan sıkıntı.

Hocam denedim native olarak 65, native AA + fg 130, quality + fg 190 FPS

Yok 2K

AFMF destekli oyunların listesi aslında oldukça geniştir ve birçoğu oldukça popüler olan 12 oyunla (ki bu bir teknoloji lansmanı için çok fazla) övünmektedir. Bu oyunların hiçbiri şu anda FSR3 entegrasyonuna sahip olmasa da, Frame Generation teknolojisine artık Radeon GPU kullanıldığında hepsinden erişilebiliyor. Ne yazık ki, Radeon grafik sürücüsünün ayrılmaz bir parçası olduğundan, üçüncü taraf donanımlar için AFMF desteği beklenmiyor.

AMD Akışkan Hareketli Çerçeveler (AFMF) Oyunları

Bir Veba Hikayesi – RequiemSınır Bölgesi 3KontrolÖlü Uzay
Derin Kaya GalaktikÖlen Işık 2Far Cry® 6Hayalet Tel: Tokyo
Hitman 3Hogwarts MirasıHorizon Zero Dawn™Metro Exodus Geliştirilmiş Sürüm
Red Dead Redemption 2Ölümcül Deney 3Ölümcül Deney 4Tomb Raider'ın Gölgesi
Yıldız Savaşları Jedi: Survivor™Yıldız alanıThe Last of Us™ Bölüm 1Witcher 3: Vahşi Av
https://cdn.videocardz.com/1/2023/09/Darwin_Morales_1-1695945670855.png

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…