@662040 Şef, AMD içi ayarlara dokunmaya gerek var mı? Varsayılan şekilde FSR, FG desteği olan oyunlara girip bunları sadece oyun içinden mi etkinleştiriyorsun? RX6800 kullanıyorum fakat raw gaming dışında daha elimi sürmedim hiçbir şeye...
Teknolojinin çalışma prensibine baktığımda FG'yi de aslında tüm kartlar destekliyor olmalı, yani algoritma beklediğimden çok daha basitmiş.
Lakin AMD sanıyorum "60 kareyi sen öncesinde alıyor olmasın FG dezavantajlarını minimuma indirmek için" anlayışı ile kısıtlama koymuş. Ben optik akış gücünden sebeptir sanıyordum öncesinde ama alakası yokmuş.
@662040 Şef, AMD içi ayarlara dokunmaya gerek var mı? Varsayılan şekilde FSR, FG desteği olan oyunlara girip bunları sadece oyun içinden mi etkinleştiriyorsun? RX6800 kullanıyorum fakat RAW Gaming dışında daha elimi sürmedim hiçbir şeye...
Hocam bu FSR 3'den önce geçme planlarım vardı ancak laptopun rahatlığı yüzünden o cesareti bulamadım bir türlü. Neredeyse tüm oyunları sorunsuz açtığı için çok da gereği yok.
Hocam bu FSR 3'den önce geçme planlarım vardı ancak laptopun rahatlığı yüzünden o cesareti bulamadım bir türlü. Neredeyse tüm oyunları sorunsuz açtığı için çok da gereği yok.
AFMF destekli oyunların listesi aslında oldukça geniştir ve birçoğu oldukça popüler olan 12 oyunla (ki bu bir teknoloji lansmanı için çok fazla) övünmektedir. Bu oyunların hiçbiri şu anda FSR3 entegrasyonuna sahip olmasa da, Frame Generation teknolojisine artık Radeon GPU kullanıldığında hepsinden erişilebiliyor. Ne yazık ki, Radeon grafik sürücüsünün ayrılmaz bir parçası olduğundan, üçüncü taraf donanımlar için AFMF desteği beklenmiyor.