Forspoken, FSR 3 ve Frame Generation On vs Off

Bunlar şirket hocam yeni kart sattırmak zorunda.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Burda oyunda test edilmiş

@Seboş sizde akıcılıkta değişiklik var mıydı

Bunlar şirket hocam yeni kart sattırmak zorunda.

Tamamda hocam AMD NVIDIA'ya tam olarak rakip değil ki her zaman 3 tık geriden gelen bir firma dolayısıyla bir yeni özellik getiriyorsa eski nesil kartları da düşünmek zorunda yoksa kimse macera yaşamak istemez gider bu işi en iyi yapanı seçer.

Biraz oynadım sanki bir takılma var gibi oynarken seziyorsun sizde.

@halimm31 hocam daha dün çıktı güncellemelerle hallederler. Modcular sayesinde de çok daha fazla oyuna gelecektir.

Yeni nesil kart satmak zorunda hocam eski kartlara destek geldide 7000 serisinde bu teknoloji daha iyi çalışacak beklentiyi ayarlamak önemli.

@halimm31 yani NVIDIA da FPS artırıyor ama onda da %1 Low 80 FPS

@Seboş donanımsal yapması gerekiyordu. Neden yazılımsal yapıyorsun anlamıyorum AMD yi

Yeni nesil kart satmak zorunda hocam eski kartlara destek geldide 7000 serisinde bu teknoloji daha iyi çalışacak beklentiyi ayarlamak önemli.

Yeni nesil kart seçeceksem gider 4000 serisi alırım aga yalan yok daha dün 23.9.2 Driver'ını kurdum kurmaz olaydım bilgisayar Allah'ını şaşırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…