Forspoken, FSR 3 ve Frame Generation On vs Off

%1'lik değer 60'tan 70-80'e olsa ne olacak? FPS 140 zaten.

Cahil gibi yazmışsın vallahi, o değer için işlemci yükseltenler var. Kim sallar ortalama FPS'i %1 Low yüksek olmadıktan sonra.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Konuya bakmayalı bir ton bilmediğim teknolojiler gördüm 20 tane özellik açıyoruz oyunu akıcı oynayabilmek için anlamadım gitti.

O konu için demedim. Şimdi, bu AMD'nin teknolojilerini açınca %1'lik değerler yerinde sayıyor. Mesela FPS atıyorum 140, %1'lik değer 50'den 60'a oluyor, ama akıcılık olmuyor. Onu diyorum, dostum.

Son düzenleme:
@Mustafa Karakoç yeni oluşan kareler gecikmeli geldiği için bu karelerin gecikmesini düşürecek teknoloji lazım ondan konuşuyoruz

@kino şu anda zaten AMD'nin fgsinde en büyük sorun bu değil mi?

RX 7000 serisi dışında evet. Ben RAM'lerimi 2 seneye yakındır overclocklu ve gecikmeleri düşürülmüş şekilde kullanıyorum sırf %1 Low FPS artsın diye, işlemcimde Curve Optimizer uygulamalı bu sebeple.

O konu için demedim. Şimdi, bu AMD'nin teknolojilerini açınca %1'lik değerler yerinde sayıyor. Mesela FPS atıyorum 140, %1'lik değer 50'den 60'a oluyor, ama akıcılık olmuyor. Onu diyorum, dostum.

O ayrı bir konu, onun suçunu teknolojiye atabilirsin lakin %1 Low öncelikle yüksek olacak. Ben bile DLSS 3.0 ile testlerimde %1 Low FPS değerlerini gösterdim daha önce. Nativede atıyorum 60 FPS ortalama 45 FPS %1 Low alıyorsan bu FG açtığında 100 FPS ortalama 75 FPS %1 Low oluyor.

Bu olmadıktan sonra ortalama FPS 500 yazsa ne olur 1000 olsa ne olur.

@662040 hocam o değer 90'a çıkmamış mıydı? Yoksa ben mi bir yeri kaçırdım. 60 çıktıysa zaten o teknoloji görevini yerine getirmiyor demek oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…