Forspoken, FSR 3 ve Frame Generation On vs Off

Oyun kodu için'de diyor. entegre olması şart. Kino Hocam neye dayanarak AI kullanıyor diyor bilmiyorum.

Bundan 2-3 ay önce 7000 serisin'de AI bile yok deniyordu sağda solda. Tonlarca bilgi kirliliği var.

Nasıl yani? DLSS, RT, FG de oyunlara ekleniyor ve ekran kartındaki donanımlar buna göre çalışıyor neden AI olmasın? Tensör çekirdekleri de AI'dır.

@662040 NVIDIA'nın yaptığı her özellikte al vardır merak etme. Belki FSR 3.0 ve fg al olan kartlarda çok daha iyi çalışıyor bunu bilemeyiz

Nasıl yani? DLSS, RT, FG de oyunlara ekleniyor ve ekran kartındaki donanımlar buna göre çalışıyor neden AI olmasın? Tensör çekirdekleri de AI'dır.

Tensör Çekirdeği(AI) zaten. Benim demek istediğim şu

AMD bunu o zaman hem yazılım hem ilk defa koyduğu AI donanımın'da yapacaksa.

Ve her Oyun'da destek verecekse ve 2kat FPS ve akıcı olacaksa.

NVIDIA kim oluyor o Zaman'da bunca yıl AI kullansa bile anca yaptı.

@662040 NVIDIA'nın yaptığı her özellikte al vardır merak etme. Belki FSR 3.0 ve fg al olan kartlarda çok daha iyi çalışıyor bunu bilemeyiz

Farklı işler'de olabilir.

Oyun kare üretimin'de RTX 40 serisinde var sadece zaten.
FSR 3 AI olan Kartlar'da iyi çalışacaksa Anti-lag+ Sayesin'de çalışır.
Sen kendin denemedin mi bizzat 7000 kullanısı olarak.

Sen bile şu çalışıyor şu çalışmıyor o çalışıyor bu çalışmıyor diyorsun mesela

Bu sadede %7000 serisinde çalışacaksa bunu o gün gelen driver ile görürdük.

Hocam forspoken oyununu bugün denedim de ben blurlanma göremedim. Native'den daha iyi görünüyor oyun. FSR 3 başardı gerçekten.

Sen bile şu çalışıyor şu çalışmıyor o çalışıyor bu çalışmıyor diyorsun mesela

Bu sadede %7000 serisinde çalışacaksa bunu o gün gelen driver ile görürdük.

Haksızmıyım.

6000 olan'da aynı 7000 olan'da aynı ne akıcılık var ne birşey.

Anti-Lag+ işe yarıyor orası kesin. Ama çok çok daha iyi çalışması gerekirdi

@662040 hocam NVIDIA ile neredeyse eşit çalışıyor zaten hiç kimse NVIDIA'yı geçer demedi. Ama eşit çalışması bence güzel bir şey yani AMD kullanıcıların yüzü güldü

Haksızmıyım.

6000 olan'da aynı 7000 olan'da aynı ne akıcılık var ne birşey.

Anti-Lag+ işe yarıyor orası kesin. Ama çok çok daha iyi çalışması gerekirdi
Anti Lag sadece 7000 serisinde mi var?

7000 olan adam aynı şeyi diyor. 6000 olan adam aynı şeyi diyor. Eeee ne olacak bu iş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…