Forspoken, FSR 3 ve Frame Generation On vs Off

@662040 bir de hocam o yapay kareye hiç bir gecikme önleme sistemi uygulamadan sunuyor sana o zaten

@662040 hocam NVIDIA ile neredeyse eşit çalışıyor zaten hiç kimse NVIDIA'yı geçer demedi. Ama eşit çalışması bence güzel bir şey yani AMD kullanıcıların yüzü güldü

Akıcılık varmı peki eşit çalışırken. AMD kart'da

Hocam videoda var bakabilirsiniz. Zaten aralarındaki fark %1 Low FPS idi. O da kapanınca ne fark kaldı

Hocam videoda var bakabilirsiniz. Zaten aralarındaki fark %1 Low FPS idi. O da kapanınca ne fark kaldı

Telefonda daha iyi belli oluyor.

Ama demek istediğim. AI kullanıyor olabilir buna bir şey demiyorum. Ama hiçbir yerde bir ne bilgi var ne bir şey

DLSS 3.5 ile FSR 3.0'ın ne denli kalite ve akıcılık taşıdığından emin değiliz birbirlerine karşı. Ancak tabii ki RTX 4000 ise rekabet etmeyi planlayan AMD'nin RX 7000 serisinde %1 Low FPS düşük şekilde sürünmesi beklenemezdi.

AMD hali hazırda RX 7000 serisini NVIDIA'dan 2 ay sonra tanıttı bu esnada bunun planlarına başladılar ancak bugüne bitebildi demek.

@662040 hiç kimse bilemez ki onu

Niye bilemesin? NVIDIA'nın neden AI kullandığını, ne de optik akış kullandığını, neden RTX 30 serisinde çalışmadığını kendileri diyor.

Neden Bilinmesin?

Hocam, AI kullanıyor olabilir, ben kullanmıyor demiyorum. NVIDIA nasıl kendi kardeşim, RTX 30 serisinde çalışmıyor çünkü sebebi bu. Demeseler bile, bunu sağda solda bir sürü makale neden böyle olduğunu açıklayan yazılar var. Ama Anti-Lag+ da bu yok, ne bilgi var detaylı ne de başka bir şey.

Hyper-RX geldiği zaman test videolarını izledim. Anti-lag+ Açınca %7-8'lik bir CPU kullanımı artıyor.

Direkt olarak Anti-lag+ AI kullanıyor demek ne kadar doğru? Belki siz bir makale okudnuz ben bilmiyorum ama ne bileyim.

@Spyhis @kino FSR 3 için söylenilmiş bir yazı.

Son düzenleme:
@662040 kullanmıyor olabilir ama faydası olabilir

İşte ben şunu demeye çalışıyorum, Anti-Lag+ AI kullanmıyorsa 6000 serisine gelmemesi için neden yok? Bilerek gelmiyor, bitti.

Eğer kullanıyorsa boynum kıldan ince. Param olursa RX 7000 alırım. Veya NVIDIA RTX 40

Evet normal CPU artışı çünkü artan "gerçek kare" sayısı var ortada o da %1 Low FPS'e yansıyor. AMD FSR 3.0'ı her karta getirdi mi? Getirdi. Hepsinde aynı çalışacak demedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…