A acv Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 5 Kasım 2020 #1 Sürprizbozan Symantec Endpoint Protection Symantec Endpoint Protection – комплексный антивирус и фаервол с несколькими уровнями безопасности. Антивирусная и превентивная защита, защита от сетевых угроз и эксплойтов нулевого дня, система предотвращения вторжений www.comss.ru Forticlient - Next Generation Endpoint Protection www.forticlient.com Sürprizbozan Sürprizbozan *Ekteki dosya*. Uzantı .conf yapılacak. Web filtreleme modülü takılmalara sebebiyet verdiği için kurmadım. Oltalama ve zararlı web sitelerine karşı eklenti kullanıyorum. Block all traffic until the firewall starts and after the firewall stops Genişletmek için tıkla... Seçeneğinin aktifleştirilmesini önermiyorum, sistem açılışlarında internet bağlantısında gecikmeye yol açıyor. Dosya Ekleri forti.txt 15,4 KB · Görüntüleme: 54 Son düzenleyen: Moderatör: 6 Kasım 2020
Sürprizbozan Symantec Endpoint Protection Symantec Endpoint Protection – комплексный антивирус и фаервол с несколькими уровнями безопасности. Антивирусная и превентивная защита, защита от сетевых угроз и эксплойтов нулевого дня, система предотвращения вторжений www.comss.ru Forticlient - Next Generation Endpoint Protection www.forticlient.com Sürprizbozan Sürprizbozan *Ekteki dosya*. Uzantı .conf yapılacak. Web filtreleme modülü takılmalara sebebiyet verdiği için kurmadım. Oltalama ve zararlı web sitelerine karşı eklenti kullanıyorum. Block all traffic until the firewall starts and after the firewall stops Genişletmek için tıkla... Seçeneğinin aktifleştirilmesini önermiyorum, sistem açılışlarında internet bağlantısında gecikmeye yol açıyor.