BCC Hectopat Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 2 28 Mayıs 2018 #2 Uzun süre dolaştım fakat sorunun çözümünü bulamadım. Bilgisayarıma Fortnite'ı indirmek istedim. Epic Games Launcher'e tıkladığımda sürekli bu hatayı veriyor, ne yapacağımı bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Log dosyası ektedir. Logfile.rar Cevap bekliyorum ilgilenebilir misiniz? @NookumPie @Mr.Acar @Recep Baltaş İlgilenebilir misiniz müsaitseniz? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mayıs 2018
Uzun süre dolaştım fakat sorunun çözümünü bulamadım. Bilgisayarıma Fortnite'ı indirmek istedim. Epic Games Launcher'e tıkladığımda sürekli bu hatayı veriyor, ne yapacağımı bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Log dosyası ektedir. Logfile.rar Cevap bekliyorum ilgilenebilir misiniz? @NookumPie @Mr.Acar @Recep Baltaş İlgilenebilir misiniz müsaitseniz?
Çözüm NookumPie 29 Mayıs 2018 Yanlış kategoriye açtığınız için görülmemiş konunuz. C:\Windows\SysWOW64\D3DCOMPILER_43.dll Bu dosyayı silip DirectX yükleyin. DirectX İndirme Aracı
Yanlış kategoriye açtığınız için görülmemiş konunuz. C:\Windows\SysWOW64\D3DCOMPILER_43.dll Bu dosyayı silip DirectX yükleyin. DirectX İndirme Aracı
NookumPie Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 18 Nisan 2014 Mesajlar 5.006 Makaleler 9 Çözümler 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522594034 29 Mayıs 2018 #3 Yanlış kategoriye açtığınız için görülmemiş konunuz. C:\Windows\SysWOW64\D3DCOMPILER_43.dll Bu dosyayı silip DirectX yükleyin. DirectX İndirme Aracı Artı 0 Eksi Çözüm
Yanlış kategoriye açtığınız için görülmemiş konunuz. C:\Windows\SysWOW64\D3DCOMPILER_43.dll Bu dosyayı silip DirectX yükleyin. DirectX İndirme Aracı
KS KS BCC Hectopat Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 2 29 Mayıs 2018 #4 Gerçekten de süper moderatörsünüz sorunum çözüldü. Forumda daha yeniyim, bu oyun için üyelik açtım bu yüzden konuyu yanlış yere açmışım. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mayıs 2018 Artı 0 Eksi
Gerçekten de süper moderatörsünüz sorunum çözüldü. Forumda daha yeniyim, bu oyun için üyelik açtım bu yüzden konuyu yanlış yere açmışım.