M MrRaperi Hectopat Katılım 13 Mayıs 2018 Mesajlar 5 13 Mayıs 2018 #1 Fortnite oynamak için Epic Games Launcher'i kurdum fakat başlıktan da anlayacağınız üzere Launcher açılmıyor. Process Monitör ile elde ettiğim log dosyası burada. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim. Logfile.PML
Fortnite oynamak için Epic Games Launcher'i kurdum fakat başlıktan da anlayacağınız üzere Launcher açılmıyor. Process Monitör ile elde ettiğim log dosyası burada. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim. Logfile.PML
Çözüm NookumPie 13 Mayıs 2018 Ekran kartını güncelle. C:\Windows\System32\D3DCOMPILER_43.dll Bu dosyayı sil ve DirectX yükle. DirectX İndirme Aracı
Ekran kartını güncelle. C:\Windows\System32\D3DCOMPILER_43.dll Bu dosyayı sil ve DirectX yükle. DirectX İndirme Aracı
NookumPie Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 18 Nisan 2014 Mesajlar 5.006 Makaleler 9 Çözümler 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522594034 13 Mayıs 2018 #2 Ekran kartını güncelle. C:\Windows\System32\D3DCOMPILER_43.dll Bu dosyayı sil ve DirectX yükle. DirectX İndirme Aracı Artı 0 Eksi Çözüm
Ekran kartını güncelle. C:\Windows\System32\D3DCOMPILER_43.dll Bu dosyayı sil ve DirectX yükle. DirectX İndirme Aracı
KS KS M MrRaperi Hectopat Katılım 13 Mayıs 2018 Mesajlar 5 13 Mayıs 2018 #3 Hocam ne kadar teşekkür etsem az, bu sorunu gidermek için çok uğraşmıştım sayenizde oldu çok teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mayıs 2018 Artı 0 Eksi
Hocam ne kadar teşekkür etsem az, bu sorunu gidermek için çok uğraşmıştım sayenizde oldu çok teşekkür ederim.