hawyy Hectopat Katılım 5 Kasım 2017 Mesajlar 132 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2017 #1 Merhaba. Ben Fortnite oyununda "0xc000007b" hatası alıyorum. Process Monitor: Logfile.PML Yardımcı olabilirseniz sevinirim. @Recep Baltaş
Merhaba. Ben Fortnite oyununda "0xc000007b" hatası alıyorum. Process Monitor: Logfile.PML Yardımcı olabilirseniz sevinirim. @Recep Baltaş
BanamasalanlatTR Decapat Katılım 28 Eylül 2018 Mesajlar 19 29 Eylül 2018 #2 Merhaba bende hata raporu varda neye yukleyecegım bılmıyorum, yenıyım. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Eylül 2021 Artı 0 Eksi
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 11 Eylül 2021 #3 BanamasalanlatTR dedi: Merhaba bende hata raporu varda neye yukleyecegım bılmıyorum, yenıyım. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Paylaşanla aynı yere mesela? MediaFire gibi. Artı 0 Eksi
BanamasalanlatTR dedi: Merhaba bende hata raporu varda neye yukleyecegım bılmıyorum, yenıyım. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Paylaşanla aynı yere mesela? MediaFire gibi.
3 301517 Kilopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 4.677 Makaleler 4 Çözümler 24 11 Eylül 2021 #4 BanamasalanlatTR dedi: Merhaba bende hata raporu var da nasıl yukleyecegım bılmıyorum, yenıyım. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... MediaFire Dropbox Yandex.Disk Google Drive Yukarıda bulunan linklerden herhangi birini kullanarak yapabilirsiniz. Ah dur, mesaj tarihi... Son düzenleme: 11 Eylül 2021 Artı 0 Eksi
BanamasalanlatTR dedi: Merhaba bende hata raporu var da nasıl yukleyecegım bılmıyorum, yenıyım. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... MediaFire Dropbox Yandex.Disk Google Drive Yukarıda bulunan linklerden herhangi birini kullanarak yapabilirsiniz. Ah dur, mesaj tarihi...
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 11 Eylül 2021 #5 Bu dosyayı neden elle oraya koydunuz? Bu dosya diğer dosyalarla uyuşmuyor. Kafanıza göre dosya kopyalamayın. Bunu silin: C:\Windows\SysWOW64\mpr.dll Sonrasında da sfc /scannow yapın. Ya da DISM ile onarma: Dism++ Kısaca işlevleri; Windows güncellemeleri sonrası kalan gereksiz dosyaları temizleme Windows ISO'larını düzenleme ve sıkıştırma ESD dosyalarınızı ISO'ya çevirme Windows hizmetlerini düzenleme Sistem yedekleme ve geri yükleme Dism++ ile onarım... www.technopat.net Artı 0 Eksi
Bu dosyayı neden elle oraya koydunuz? Bu dosya diğer dosyalarla uyuşmuyor. Kafanıza göre dosya kopyalamayın. Bunu silin: C:\Windows\SysWOW64\mpr.dll Sonrasında da sfc /scannow yapın. Ya da DISM ile onarma: Dism++ Kısaca işlevleri; Windows güncellemeleri sonrası kalan gereksiz dosyaları temizleme Windows ISO'larını düzenleme ve sıkıştırma ESD dosyalarınızı ISO'ya çevirme Windows hizmetlerini düzenleme Sistem yedekleme ve geri yükleme Dism++ ile onarım... www.technopat.net
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 11 Eylül 2021 #6 Yine hortlamış konu Artı 0 Eksi