C cemil_72 Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #1 Selam arkadaşlar, Fortnite yeni reload moduna oynaya bastığımda; güncelleniyor %98 yazıyor. Ne kadar beklesem de düzelmedi. Sorun nedir?
Selam arkadaşlar, Fortnite yeni reload moduna oynaya bastığımda; güncelleniyor %98 yazıyor. Ne kadar beklesem de düzelmedi. Sorun nedir?
Alis124 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 1.518 Çözümler 9 10 Kasım 2024 #2 Oyunun serverları ile alaklı. Bende bugün düzeldi.
C cemil_72 Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #3 Alis124 dedi: Oyunun serverları ile alaklı. Bende bugün düzeldi. Genişletmek için tıkla... Şuan tekrar deneyecem bakalım duzelecekmi Ve şunu sorayım süslemesi için bişi yaptınızmi yoksa sdc bekledinizmi
Alis124 dedi: Oyunun serverları ile alaklı. Bende bugün düzeldi. Genişletmek için tıkla... Şuan tekrar deneyecem bakalım duzelecekmi Ve şunu sorayım süslemesi için bişi yaptınızmi yoksa sdc bekledinizmi
Alis124 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 1.518 Çözümler 9 10 Kasım 2024 #4 cemil_72 dedi: Şu an tekrar deneyeceğim bakalım duzelecek mi? Ve şunu sorayım süslemesi için bir şey yaptınız mı yoksa sdc bekledinizmi Genişletmek için tıkla... 3-4 kere denedim olmadı vazgeçtim sonra arkadaşım ile denediğim zaman maça girmiştim.
cemil_72 dedi: Şu an tekrar deneyeceğim bakalım duzelecek mi? Ve şunu sorayım süslemesi için bir şey yaptınız mı yoksa sdc bekledinizmi Genişletmek için tıkla... 3-4 kere denedim olmadı vazgeçtim sonra arkadaşım ile denediğim zaman maça girmiştim.
C cemil_72 Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #5 Alis124 dedi: 3-4 kere denedim olmadı vazgeçtim sonra arkadaşım ile denediğim zaman maça girmiştim. Genişletmek için tıkla... Deniyorum şuan Alis124 dedi: 3-4 kere denedim olmadı vazgeçtim sonra arkadaşım ile denediğim zaman maça girmiştim. Genişletmek için tıkla... Denedim denedim olmadı , müsaitseniz beraber deneyebilirmiyiz? Cevabınız evet ise lütfen isminizi verin ekleyeyim şuan oyundayim Son düzenleme: 10 Kasım 2024
Alis124 dedi: 3-4 kere denedim olmadı vazgeçtim sonra arkadaşım ile denediğim zaman maça girmiştim. Genişletmek için tıkla... Deniyorum şuan Alis124 dedi: 3-4 kere denedim olmadı vazgeçtim sonra arkadaşım ile denediğim zaman maça girmiştim. Genişletmek için tıkla... Denedim denedim olmadı , müsaitseniz beraber deneyebilirmiyiz? Cevabınız evet ise lütfen isminizi verin ekleyeyim şuan oyundayim