LilMac Decapat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2022 #1 Görseldeki hatayı veriyor. Nasıl çözebilirim? Teşekkürler.
ahmetgirgin Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 1.357 Çözümler 8 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ocak 2022 #2 LilMac dedi: Görseldeki hatayı veriyor. Nasıl çözebilirim? Teşekkürler. Eki Görüntüle 1275760 Genişletmek için tıkla... Ekran kartınızın modeli nedir? O yetmiyor anladığım kadarıyla. Artı 0 Eksi
LilMac dedi: Görseldeki hatayı veriyor. Nasıl çözebilirim? Teşekkürler. Eki Görüntüle 1275760 Genişletmek için tıkla... Ekran kartınızın modeli nedir? O yetmiyor anladığım kadarıyla.
KS KS LilMac Decapat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2022 #3 ahmetgirgin dedi: Ekran kartınızın modeli nedir? O yetmiyor anladığım kadarıyla. Genişletmek için tıkla... GT 1030 2GB GDDR5 Artı 0 Eksi
ahmetgirgin dedi: Ekran kartınızın modeli nedir? O yetmiyor anladığım kadarıyla. Genişletmek için tıkla... GT 1030 2GB GDDR5
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 20 Ocak 2022 #4 Ekran kartı destekliyor, sürücüyü güncelleştirin. Artı 0 Eksi
KS KS LilMac Decapat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2022 #5 AXCHNEER dedi: Ekran kartı destekliyor, sürücüyü güncelleştirin. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu denemiştim en güncel sürücü yüklü şu an. Artı 0 Eksi
AXCHNEER dedi: Ekran kartı destekliyor, sürücüyü güncelleştirin. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu denemiştim en güncel sürücü yüklü şu an.
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 20 Ocak 2022 #6 LilMac dedi: Hocam bunu denemiştim en güncel sürücü yüklü şu an. Genişletmek için tıkla... En güncel sürücü Windows 7 desteklemiyor. Belki işletim sistemi yüzünden olabilir. Artı 0 Eksi
LilMac dedi: Hocam bunu denemiştim en güncel sürücü yüklü şu an. Genişletmek için tıkla... En güncel sürücü Windows 7 desteklemiyor. Belki işletim sistemi yüzünden olabilir.
KS KS LilMac Decapat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2022 #7 AXCHNEER dedi: En güncel sürücü Windows 7 desteklemiyor. Belki işletim sistemi yüzünden olabilir. Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam bir de Windows 10'u deneyeyim, yardımınız için teşekkürler. Artı 0 Eksi
AXCHNEER dedi: En güncel sürücü Windows 7 desteklemiyor. Belki işletim sistemi yüzünden olabilir. Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam bir de Windows 10'u deneyeyim, yardımınız için teşekkürler.
M.Batın Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 383 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Editör 3 Temmuz 2022 #8 LilMac dedi: Olabilir hocam bir de Windows 10'u deneyeyim, yardımınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam hortlattığım için özür dilerim ama çözebildinizmi sorunu? Artı 0 Eksi
LilMac dedi: Olabilir hocam bir de Windows 10'u deneyeyim, yardımınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam hortlattığım için özür dilerim ama çözebildinizmi sorunu?
KS KS LilMac Decapat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #9 Hocam uğraşamadım oyunu sildim direk. Artı 0 Eksi