B birşeysorcam Decapat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #1 Merhaba Fortnite oyununu bilgisayarda açmak istiyorum. Amacım oynamak değil zaten bilgisayarın oyunu oynatmayacağını biliyorum. Ben lobiye girsem yeter ama oyunu çalıştırdığımda böyle bir hata alıyorum nasıl çözüleceğini biliyor musunuz? Bilgisayarın özellikleri: İşlemci: Intel Pentium 987 1.5GHz RAM: 4 GB. GPU: Dahili Intel HD Graphics "ASUS X202ep" Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2021
Merhaba Fortnite oyununu bilgisayarda açmak istiyorum. Amacım oynamak değil zaten bilgisayarın oyunu oynatmayacağını biliyorum. Ben lobiye girsem yeter ama oyunu çalıştırdığımda böyle bir hata alıyorum nasıl çözüleceğini biliyor musunuz? Bilgisayarın özellikleri: İşlemci: Intel Pentium 987 1.5GHz RAM: 4 GB. GPU: Dahili Intel HD Graphics "ASUS X202ep"
KS KS B birşeysorcam Decapat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #11 Sistemimin yetmediğini bende biliyorum ama sadece lobiye girmek istiyorum oyun oynamak değil bunu yapmamın bir yolu yok mu? Artı 0 Eksi
Sistemimin yetmediğini bende biliyorum ama sadece lobiye girmek istiyorum oyun oynamak değil bunu yapmamın bir yolu yok mu?
totoca. Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 312 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Dell Inspiron 15 7577-0074 Nvidia GTX 1050Ti Intel Core i7-7700HQ 8GB RAM 1TB HDD + 128GB SSD Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #12 birşeysorcam dedi: Sistemimin yetmediğini bende biliyorum ama sadece lobiye girmek istiyorum oyun oynamak değil bunu yapmamın bir yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Telefondan girmeyi deneyebilirsin. Epic Games'in sitesinden APK olarak yükle. Artı 0 Eksi
birşeysorcam dedi: Sistemimin yetmediğini bende biliyorum ama sadece lobiye girmek istiyorum oyun oynamak değil bunu yapmamın bir yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Telefondan girmeyi deneyebilirsin. Epic Games'in sitesinden APK olarak yükle.
KS KS B birşeysorcam Decapat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #13 waps dedi: GPU'nuz DX11 desteklemiyor. Oyunu açamazsınız. Çare yeni ekran kartı. Genişletmek için tıkla... Ama DirectX tanı aracında DirectX sürümüne 11 diyor. Artı 0 Eksi
waps dedi: GPU'nuz DX11 desteklemiyor. Oyunu açamazsınız. Çare yeni ekran kartı. Genişletmek için tıkla... Ama DirectX tanı aracında DirectX sürümüne 11 diyor.